Ryanair billeje - info om Ryanair biludlejning

Ryanair billeje – lej en billig bil når du flyver med Ryanair. Ryanair er det største lavpris flyselskab i Europa og haler hvert år ind på de store almindelige flyselskaber som Lufthansa og BA. Skal du flyve med Ryanair og vil bestille en billig billeje, så kan du med søgemaskinen her på Billeje.info sammenligne priser i samtlige byer og lufthavne Ryanair flyver til.

Bestiller du en lejebil direkte hos Ryanair når du booker en flybillet, er det hos CarTrawler billeje du handler. Som vi har skrevet om her på Billeje.info tjener lavpris selskaberne mange af deres penge på at sælge andre produkter end flybilletter og hos Ryanair er billeje en af de helt store indtægtskilder sammen med hoteller. Ryanair har igennem årene skiftet samarbejdspartner når det gælder formidling af billig billeje og tidligere arbejdede man bl.a. med Hertz biludlejning.

Kontakt Ryanair

Mange har igennem årene klaget over at det er svært at kontakte Ryanair og specielt hvis man har et problem med sin flybillet eller billeje. Det er muligt at ringe til Ryanair men erfaringerne viser at vil du i kontakt hurtig og nemt er det bedst at skrive til selskabet. Ryanair har hovedkontor i Irland på følgende adresse:

Ryanair i Københavns Lufthavn

Det irske lavprisflyselskab Ryanair indtog Københavns Lufthavn i 2015 med nye ruter til blandt andet London, Milano og Warszawa. Det var i direkte konkurrence med især Norwegian og easyJet, som allerede havde mange ruter fra lufthavnen. Udsigten til priskrig kom straks de rejsende til gode, da Ryanair startede ud med enkeltbilletter fra kun 149 kr.

Udover de 3 ruter til London (Luton), Milano (Bergamo) og Warszawa, som Ryanair åbnede den 26. marts, kunne selskabet i løbet af året åbne yderligere 10 ruter fra København. Målet var ifølge David O’Brien, Ryanair’s kommercielle direktør, at betjene mere en 1 millioner passagerer fra den nye base i Københavns lavpristerminal, Go. Ifølge David O’Brien manglede København et selskab som Ryanair, og han udtalte:  “Vi vil give københavnerne lavprisbilletter. Det synes vi ikke, der har været før. Lavpris til London fra København eksisterer ikke, som det er nu”.

Basen i Københavns Lufthavn markerede samtidig et skifte fra Ryanair’s vanlige strategi, hvor selskabet har holdt sig til mindre og ofte mere afsides beliggende lufthavne, fremfor store (og dyrere) lufthavne som København. Ryanair lukkede i samme forbindelse ned for sine aktiviteter i den mindre Sturup Lufthavn ved Malmø.

Efter kort tid valgte Ryanair dog at opgive idéen om at have en base i København, pga. udfordringer med fagforeningerne. I stedet betjenes CPH fra andre baser i udlandet.

Skal du rejse med Ryanair eller et andet flyselskab, kan det anbefales at benytte søgemaskinen her på siden til at tjekke priserne på billeje i din ankomstlufthavn. Så får du en uafhængig oversigt over de billigste priser på lejebiler fra alle bildueljningsselskaberne i lufthavnen og kan nemt vælge det bedste tilbud.

Find den billigste lejebil med Ryanair Find Billeje her --> Sammenlign priser her