Billeje i Malmø Sturup Lufthavn

Bestil billig billeje i Malmø Sturup lufthavn med CarTrawler her på Billeje.info – sammenlign priser på leje af bil fra alle biludlejningsfirmaer i lufthavnen.

Malmø Lufthavn også kaldet Malmø Sturup Lufthavn (MMX) ligger i Skåne omtrent 55 kilometer fra det centrale København. Den gode motorvejsforbindelse via Øresundsbroen gør det oplagt at benytte billeje til og fra Malmø Sturup Lufthavn, hvis du vil nemt og hurtigt frem. Du kan også tage en bus fra København eller toget til Malmø central station og en bus herfra.

Malmø lufthavn
Det er nemt at komme videre med billeje i Malmø lufthavn. Foto: Håkan Dahlström

Et billigt alternativ

Malmø Lufthavn, som blev indviet i 1972, benyttes i dag af omkring 20 flyselskaber døgnet rundt. Lavprisselskaber som Norwegian og Ryanair har blandt andet været med til at gøre Malmø Lufthavn til et populært alternativ for mange danske rejsende, som ønsker en billig flyrejse. I 2012 benyttede 2,1 millioner passagerer lufthavnen.

Den oprindelige Malmø Lufthavn lå i Bulltofta, som dengang lå i udkanten af Malmø by. Men i 1960erne, hvor Kastrup Lufthavn i stigende grad tiltrak Skandinaviens langdistrance- og charterruter, besluttede man at bygge en ny lufthavn i Sturup længere øst for Malmø, hvor støjgenerne ville være mindre.

Malmø Lufthavn gennemgik en større renovering i 2006, hvor blandt andet terminal-opdelingen mellem inden- og udenrigspassagerer blev fjernet. Derved blev lufthavnens passagerkapacitet øget, så man nu er klar til at håndtere mellem 3,5 – 4 millioner passagerer årligt og udgøre et knudepunkt for flytrafik i Øresunds regionen.

Læs mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Malmø Lufthavn. Lej bil på billeje.info
Malmø Lufthavn. Foto: Peter Phillips
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil billeje i Malmø Sturup Lufthavn

Det er nemt at leje bil i Malmø Sturup Lufthavn, da alle biludlejningskontorerne ligger lige ved siden af parkeringshuset, hvor du både afhenter og afleverer din lejebil. I Malmø Lufthavn har du et godt udvalg af lejebiler fra en række af de kendte biludlejningsfirmaer såsom for eksempel Sixt, Avis, Hertz og Europcar.

Benyt billeje-søgemaskinen ovenfor, hvis du har brug for billig billeje i Malmø Lufthavn. I samarbejde med CarTrawler finder søgemaskinen de bedste tilbud på billeje i Malmø Lufthavn, så du hurtigt kan få et overblik over prisen på netop den type lejebil, du ønsker. Med din egen lejebil kommer du ikke blot hurtigt til og fra lufthavnen, men har også friheden til eventuelt at lave en afstikker til Malmø by eller andre seværdigheder i Sverige.

Find den billigste lejebil i Malmø Sturup Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her