Billeje Malmø centralstation

Bestil en billig billeje på Malmø central Station  igennem CarTrawler her på Billeje.info. Sammenlign priser fra alle biludlejningsselskaber som har kontor på Malmø central station f.eks Avis rent a car, SIXT billeje og Hertz biludlejning. Alle priser er inkl. lovpligtige forsikringer og fri kilometer når du lejer bil i Malmø.

Malmø centralstation er Sveriges næststørste station og det naturlige knudepunkt for den offentlige trafik i Malmø og Skåne. Dertil kommer, at du på Malmø centralstation har mulighed for at bestille billeje fra adskillige biludlejningsfirmaer og dermed gode muligheder for at fortsætte din rejse i Sverige med billig billeje.

Malmø centralstation (også kalder Malmø C eller Malmø Central) blev oprindeligt indviet i 1856, da jernbanen til Lund blev åbnet. Siden har Malmø centralstation udviklet sig voldsomt og modtager i dag togtrafik fra flere større byer såsom Stockholm, Göteborg, Berlin og København, ligesom der er adskillige regionale forbindelser til mindre byer i Sverige.

Inden for de seneste år er snesevis af restauranter og små butikker rykket ind i stationshallen, og der er derfor gode muligheder for at få en forfriskning før rejsen fortsætte med tog eller billeje.

Bestil billeje på Malmø centralstation

Billeje på Malmø centralstation er en oplagt løsning for dig, som ønsker at fortsætte din rejse i Sverige i egen bil. Med en lejebil fra Malmø centralstation har du større frihed og fleksibilitet til at udforske Malmø’s seværdigheder eller rejse videre i resten af Sverige i dit eget tempo og til steder, der kan være svære at nå med offentlig transport.

Søg efter billeje på Malmø centralstation i søgemaskinen øverst her på siden, hvor du finder de aktuelle priser på lejebiler fra biludlejningsfirmaerne på Malmø centralstation. Så finder du nemt og hurtigt det bedste tilbud på netop den lejebil, som passer til dine ønsker.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Info guide og eksterne kilder om Malmø

Du kan læse meget mere om byer og lufthavne i vores info guide for Sverige. Her finder du også informationer om billeje på andre lokationer i Malmø og Sverige. Er du tilmeld vores nyhedsbrev eller Facebook kan du følge med i nyheder og aktuelle tilbud på billleje. Af eksterne kilder om Malmø og Malmø central station findes bla Google og Øresundsregionens hjemmeside. Skal du med tog fra Danmark til Malmø så kan du finde info om afgange og priser hos DSB eller SJ som er Sveriges svar på DSB i Danmark.  Øresundsbroen som også har en guide med info om oplevelser i Malmø er også et godt sted at indhente information.

Find den billigste lejebil på Malmø centralstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her