Billeje i Sverige

Sverige har en stor, pragtfuld natur, hvor mennesker på visse steder har efterladt interessante spor. Oplev det store land med en lejebil. Foto: Christian Bickel

Skal du til Sverige, så er det oplagt at have en bil at køre rundt i. Nogle foretrækker selv at køre turen så de har deres egen bil med, men skal du længere op i Sverige end den aller sydligste del, så er det mere behageligt at flyve og så have en lejebil at køre i. Her på Billeje.info finder vi det bedste tilbud til dig.

Du kan flyve til det nordlige Sverige med de store snefyldte områder og skove. Her kan du køre rundt i bjergene og nyde udsigten, eller spise frokost ved en af søerne. Det er også her, i Lapland, at man kan finde ulve, losser og elge.

Sving lejebilen ned igennem midten af Sverige og oplev de små traditionelle svenske landsbyer med de røde træhuse. Dalarna, Sörmland og Värmland er alle smukke regioner, der er værd at opleve. Du bør også køre til Stockholm, Sveriges charmerende hovedstad. Du kan også starte din billeje i Stockholm.

En tur i det sydlige Sverige og Skåne er heller ikke helt dumt. Her har du også de smukke skove og søer, og de to øer Gotland og Öland. Kør til Malmø og oplev den gode stemning og flotte arkitektur.

Vi anbefaler, at du bestiller din biludlejning i Sverige hjemmefra. Det er let og sikkert, og du får altid en bedre pris, end hvis du står hos udlejeren og skal have en bil med det samme. I vores søgemaskine kan du søge blandt alle de store biludlejningsselskaber og deres kampagner, så priserne er altid aktuelle. Prøv engang og se om du finder noget, du kan bruge.

Sverige er vores broderland mod nord. Det er kendetegnet af den smukke og dragende natur med stille tætte nåleskove, dybe klare skovsøer, skærgårdens klippeøer, hyggelige byer og Stockholms storbypuls med shopping, kunst og historie. BillejeInfo er specialist i billig billeje og i søgemaskinen fra CarTrawler kan du sammenligne billig billeje i Sverige.

Sverige – stor natur, spændende kultur

Sverige er Skandinaviens største land, både når det gælder areal og indbyggertal. Den sydlige del af Sverige er overvejende et landsbrugsområde, men jo længere mod nord man kommer, jo mere fylder de dybe skove med de knejsende træer. Det er i den sydlige del af Sverige, den største del af befolkningen bor. Landet har en del øer, hvor af de meste kendte er Øland og Gotland, der begge er velkendte turistmål for en dejlig sommertur.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Smörgås og surströmming

Det svenske køkken er især kendt for sit smörgåsbord, som er en slags buffet med lækre delikatesser, og for sild fra Østersøen, ærtesuppe og pandekager. En anden – for mange mindre delikatesse er surströmming. En surströmming er en sild, der er gæret i saltlage i 3-4 måneder. Gæringen giver silden en meget stærk og for de fleste stinkende lugt. Men en kender forstår at nyde en surströmming!

Stockholm – en skandinavisk metropol

Stockholm er Sveriges majestætiske hovedstad. Det er en rig by, der emmer af historie og kultur – og samtidig fornemmer man, at Stockholm er en trendy by, der kan glæde selv en inkarneret shopper med hang til de nyeste fashion-strømninger. Hvis man er til moderne kunst, så er Moderna Museet altid et besøg værd med skiftende udstillinger af store og verdenskendte kunstnere. Nyd også Gamla Stan, der blev grundlagt tilbage i 1255. Gå gennem de små snævre gader og fornem det gamle Stockholm.

Vasa-skibet på Vasa-museet og også en imponerende oplevelse. Skibet blev bygget for Kong Gustav II Adolf, der med det gigantiske skib ville sikre sig herredømmet over Østersøen. Det smukke skib blev søsat i 1628, men nåede dårligt ud af havnen før det blev grebet af vinden, krængede over og gik til bunds. Siden 1990 har Vasa-skibet været udstillet efter, at det i 1961 blev bjerget og i de efterfølgende mange år restaureret. Nyd det imponerende skib, der ikke kunne sejle, og hør om det fantastiske arbejde med bjergningen og restaureringen.

Stockholm har flere lufthavne, så rejser du til Stockholm med fly og vil leje en bil så husk at sikre dig du bestiller billeje i den rigtige lufthavn.
Få mere information om billeje i Stockholm lufthavn og de forskellige lufthavne.

Kultur, film og bøger

Sverige har fostret kendte og berømte filminstruktører og skuespillere som Ingmar Bergman, Greta Garbo, Ingrid Bergman og Anita Ekberg, der har gjort sig udødelige i Europa og USA og sat Sverige på verdenskortet. Det sammen kan sige om den legendariske popgruppe ABBA, der i årtier strålede med deres musik. Den elskede børnebogsforfatter Astid Lindgren er også svensk – de fleste danske børn har stiftet bekendtskab med Pippi, børnene i Bulderby eller Karlson på taget og har oplevet, hvordan nye perspektiver på det at være barn og det at opleve verden har åbnet nye veje. Der læses også mange svenske femi-krimier i dag af forfattere som Liza Marklund og Camilla Läckberg. Camilla Läckbergs univers kan også opleves på det både idylliske og barsk Gotland.

Find dit Sverige

Hvad enten det er de store naturoplevelser eller historie og kultur, der er på programmet, så er Sverige et oplagt bud på en skøn og oplevelsesrig ferie. Få mere information om Sverige og de forskellige rejsemål i de andre artikler her på Billeje Info. Bor du i Sverige og vil have gode råd og læse aktuelle artikler med tips til din rejse og om økonomi så kig på privatapengar.

Billig billeje i Sverige

Billig billeje i Sverige finder du nemt og hurtig i søgemaskinen fra CarTrawler her på BillejeInfo. Du kan bestille billeje i alle store byer i Sverige og naturligvis i alle lufthavne. I Sverige finder du billeje fra kendte firmaer som Avis og Hertz biludlejning, men også fra lokale billeje-selskaber. Læs mere om billeje i Sverige her på BillejeInfo.

Biludlejning i Sverige
Spar køreturen over Øresundsbroen og flyv til Sverige. Du kan finde billig billeje i Sverige via vores rent a car søgning her på siden og køre direkte til jeres hotel, lejlighed eller hytte fra en af de svenske lufthavne.

Lej en bil i Sverige

Sverige er et af de mest alsidige lande, man vil støde på i Norden. Fra de større byer Stockholm og Malmø til de svenske ødegårde og hytter i den nordlige del af landet. Vil man have total afslapning blandet med naturoplevelser, kan I leje en hytte tæt på skov og sø, men langt fra alt andet. De lange distancer til de egentlige byer herfra er endnu en god grund til at bestille leje af bil i Sverige.

Lej bil til ferien i Stockholm

I Stockholm, som p.t. er den by med det største indbyggertal i hele Skandinavien vil man opleve en levende, men hyggelig by. Er man i Stockholm, skal man endelig huske at tage forbi Gamla Stan – den gamle bydel – der ligger som en ø midt i mellem den nordlige og sydlige del af det moderne Stockholm.

I Göteborg vil de mindste sikkert synes, det ville være en god idé at tage lejebilen til Liseberg. Forlystelsesparken er den største i Norden, så der er garanti for underholdning en hel dag.

Find den billigste lejebil i Sverige Find Billeje her --> Sammenlign priser her