Billeje i Östersund

Östersund er Sveriges mest centralt beliggende by, og byen bryster sig gerne af at være landets midtpunkt. Det er dog især som Vinterstaden, at byen markedsføres udadtil. Selvom det endnu ikke er lykkedes at blive vært for vinter-OL, er Östersund nemlig kendt for vintersport i alskens afskygninger. Byen er jævnligt vært for store mesterskaber, men også almindelige turister kommer hertil – både sommer og vinter – for at udnytte de mange aktivitetsmuligheder i området. Dem får du mest ud af, hvis du booker billig billeje i Östersund hjemmefra.

Avis, Hertz, Sixt og en række andre biludlejningsfirmaer har kontor i Östersund. Du har derfor normalt gode chancer for at finde en lejebil, som passer til dine behov. Vil du finde den billigste billeje i Östersund? Så brug søgemaskinen her på Billeje.info. Med én søgning får du hurtigt en oversigt over de aktuelt bedste tilbud på biludlejning.

Östersund er jævnligt vært for vintersportskonkurrencer. Foto: V P, CC BY 2.0

Fri kilometer og afbestilling

I prisen for biludlejning i Östersund er blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, lovpligtige forsikringer, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen. Har du spørgsmål til din bestilling. Så tag et kig i vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje. Der kan du blandt andet læse mere om forsikring, gebyrer, afbestilling og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af din lejebil i Östersund og andre steder i udlandet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Friluftsliv og gastronomi

Östersund er regionshovedstad i Jämtland. Beliggenhed ved Storsjön er smuk, og søen, der er den femtestørste i Sverige, har stor betydning for friluftslivet i Östersund. Om vinteren hugges der hul i isen ved Badhusparken, så der kan isfiskes og vinterbaderne kan nyde det kolde gys. Om sommeren kan du leje en kano eller tag med en turbåd, hvis du vil udforske byen og de nærliggende småøer fra vandsiden. Snører du vandreskoene, kan du tæt ved Östersunds centrum gå på verdens nordligste pilgrimsvej, St. Olavsleden.

Sammen med det nærliggende skiområde Åre er Östersund et af de mest attraktive rejsemål i Sverige, hvis outdoor-aktiviteter står højt på ønskelisten. Særligt hvis du sørger for at bestille billig billeje i Östersund.

Aktiviteterne i det fri kan du kombinere med lækre måltider baseret på råvarer fra Jämtland. Östersund er således også kendt for sine gode spisesteder og har derfor fået kvalitetsstemplet ‘City of Gastronomy’ af UNESCO.

Östersund har et hyggeligt centrum med mange butikker og spisesteder. Foto: Mr Thinktank, CC BY 2.0

Lejebil eller offentlig transport i Östersund?

I selve Östersund er Jamtli en af de mest populære seværdigheder. Dette museum, som ligger blot omkring en kilometer nord for centrum, består af to dele: Et frilandsmuseum med rekonstruerede træbygninger og entusiastiske guider i tidstypiske kostumer, og det indendørs museum med en samling, der giver et spændende indblik i svensk og nordisk historie. Har du børn med, skal I også se udstilling om Storsjöodjuret (søuhyret), Östersund svar på Loch Ness-uhyret.

Sveriges midtpunkt er ikke er større, end at du kan udforske centrum til fods. Der er desuden bybusser og togforbindelser videre til andre dele af landet. Turisttoget Inlandsbanan, som kører helt op til til Gällivare i nord, passerer for eksempel gennem byen. Vil du også udnytte nogle af de mange andre tilbud i området, får du dog mest ud af at booke billeje i Östersund. Så kommer du også nemt videre til de mange andre attraktioner i regionen – i dit eget tempo.

Inden for rækkevidde med billeje i Östersund

  • Åre: Et populært skisportsområde, der ligger omkring 95 km fra Östersund. Kendt for at have noget af Sveriges bedste skiløb, snowboard og langrend. Om sommeren tiltrækker Åre Bike Park mange mountainbikere til byen. Området er dog også ideelt til vandring.
  • Funäsfjällen: Fjeldområde omkring 200 km fra Östersund. Kendt for sit vilde dyre- og planteliv, samt et væld af muligheder for bruge en ferie på at vandre, fiske og eller andre outdoor aktiviteter – både sommer og vinter. Her finder du også den samiske park Lopme Laante, hvor du kan lære mere om samisk kultur.
  • Sånfjället Nationalpark: En nationalpark, der ligger omkring 150 km fra Östersund. Den er ligeledes kendt for sine skove, bjerge og vilde dyr, samt muligheder for vandreture og naturskønne aktiviteter.

Find den billigste billeje i Östersund online

Östersund er ikke ligefrem en storby, men fordi den er et populært rejsemål, er der et godt udvalg af biludlejningsfirmaer i byen. Det inkluderer Avis, Budget, Hertz og Sixt. Konkurrencen mellem dem betyder, at du har god mulighed for at finde et stærkt tilbud på netop den lejebil, du har brug for.

Bestil din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info. Så kan du hjemmefra i ro og mag finde den billigste pris på billeje i Östersund. I søgemaskinen kan du naturligvis frit vælge, om du vil afhente din bil fra et udlejningskontor inde i byen eller i Östersund Lufthavn (kode: OSD). Lufthavnen hedder faktisk “Åre Östersund” – selv om der er 85 km fra lufthavnen til Åre og kun 10 km til Östersund. Er du på udkig efter en bestemt type bil? Så kan du med fordel bruge filterfunktionen til at præcisere din søgning.

Find den billigste lejebil i Östersund Find Billeje her --> Sammenlign priser her