Billeje i Stockholm

Bestil billig billeje i Stockholm og få mest muligt ud af din tid i den svenske hovedstad samt ikke mindst den enestående natur, der omgiver byen. Med en lejebil slipper du for at bekymre dig om køreplaner og kan i stedet frit tage på opdagelse.

Oplev Stockholm med billeje.
Stockholm er spredt over 14 øer og er da også kendt som Nordens Venedig. Foto: Arild, CC BY-SA 2.0.

Stockholmerne ynder selv at kalde deres by for “Skandinaviens hovedstad”, og selv med danske briller er det svært at benægte, at Stockholm er en enestående by, ikke mindst takket dens smukke beliggenhed i skærgården. Sveriges hovedstad har desuden alt, du kan ønske dig af hyggelige fortovscaféer, forretningsliv samt masser af spændende historiske og kulturelle attraktioner. Derudover har du med en lejebil i Stockholm alletiders udgangspunkt for at udforske resten af Sverige, der på disse kanter inkluderer en perlerække af charmerende småbyer, der lettest nås i bil.

Når du har nydt stemningen i de smalle, brostensbelagte gader i “Gamla Stan”, været på sejltur i den charmerende skærgård og beundret det, der ofte kaldes for en af Sveriges største fiaskoer på Vasa-museet, er der stadig masser at opleve i denne del af landet.

Med billeje i Stockholm kan du for eksempel drage mod nordvest for også at opleve ægte svensk idyl i Värmland og Dalarnas dybe skove med glitrende søer, elve og rødmalede træhuse. Er du afsted med familien, er en lejebil i Stockholm ligeledes en oplagt mulighed for at udforske Småland på turen hjem mod Danmark. Børnene vil med garanti gerne, at I lægger vejen forbi Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, men også områdets mange små glasværker er et besøg værd.

Stockholm Arlanda Lufthavn

Stockholm Arlanda Lufthavn ligger cirka 42 kilometer fra bymidten. Takket være E4 motorvejen tager det i lejebil kun omkring 35 minutter at komme ind til byen fra lufthavnen. Skal du bruge en bil, mens du er i Stockholm, er det mest praktiske i mange tilfælde da også at bestille biludlejning hjemmefra med afhentning i Stockholm Arlanda Lufthavn.

Lufthavnen har samlet biludlejningsselskaberne Avis, Budget, Europcar og Hertz i ét område, mens du finder Sixt ved lufthavnens lavprisparkering Alfa P3. Der kører jævnligt shuttlebusser dertil fra lufthavnsterminalerne.

Bestil din lejebil i Stockholm online

Har du ikke brug for en lejebil med det samme, eller ankommer du for eksempel med tog, kan du naturligvis vælge at bestille billeje med afhentning inde i selve Stockholm by. Der er talrige biludlejningsselskaber, hvilket inkluderer både store internationale kæder og mindre lokale udlejere, og udlejningskontorer både i centrum og i forstæderne.

Uanset hvor mange dage du har brug for biludlejning i Stockholm, bør du altid booke din lejebil hjemmefra. Det kan du nemt og hurtigt gøre ved at bruge søgemaskinen øverst her på siden. Du skal blot angive, hvor og hvornår du ønsker at afhente din bil, så får du efter få sekunder en oversigt over de billigste priser på billeje fra en stribe biludlejningsselskaber i Stockholm. Derefter er du blot nogle få klik fra at have sikret dig netop den lejebil, der passer bedst på dine ønsker.

Vil du gerne opleve de store vidder i Sverige, så lej en autocamper og kør afsted med huset på ryggen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære udflugtsmål inden for rækkevidde med billeje

Hvad enten du er på ferierejse eller efter en arbejdsdag i byen får lyst til at tage på en tur, er der adskillige interessante udflugtsmål inden for din rækkevidde, hvis du vælger at leje en bil i Stockholm.

  • Uppsala (omkring en times kørsel fra Stockholm): Har Nordens ældste universitet (grundlagt i 1477). Her kan du også se Skandinaviens største katedral samt den berømte botaniker Carl von Linné’s hjem og have.
  • Sigtuna (45 minutter): Bryster sig af at være Sveriges ældste by. Blev grundlagt i det 10. århundrede. Kør også gerne en tur lidt længere nordpå til det imponerende Skoklosters slot.
  • Mariefred (55 minutter): Lille by stik vest for Stockholm. Ligger idyllisk ved Mälaren, Sveriges tredjestørste sø. Byens største attraktion er Gripsholm Slot, der blandt andet huser den officielle svenske portrætsamling.
Find den billigste lejebil i Stockholm Find Billeje her --> Sammenlign priser her