Billeje i Stockholm Arlanda Lufthavn

Billeje i Stockholm Arlanda lufthavn giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse. Der er gode vejforbindelser fra lufthavnen ind til den svenske hovedstad. Du har dog også mange andre af Sveriges mest populære destinationer inden for rækkevidde, hvis du bestiller en lejebil i Stockholm Arlanda lufthavn.

Bestil billig billeje i Stockholm Arlanda
Stockholm Arlanda, som blev indviet officielt Kong Gustav VI Adolf i 1962, er opkaldt efter Arland, det gamle navn for sognet Ärlinghundra, hvor lufthavnen ligger. Foto: News Øresund – Johan Wessman © News Øresund (CC BY 3.0)

Praktisk info

Med tæt på 27 millioner passagerer om året er Arlanda allerede en af de største blandt de nordiske lufthavne. Ambitionen er dog, at lufthavnen i 2040 skal betjene 40 millioner rejsende! Lufthavnen, der ligger cirka 42 km nord for Stockholm, og tilbyder indtil videre omring 180 destinationer, hvoraf størstedelen er internationale.

Lufthavnen har i alt fire terminaler, 2, 3, 4 og 5. Terminalerne 2 og 5 bruges til internationale fly. Du kan godt gå mellem terminalerne, men der er også mulighed for at benytte busser og toget Arlanda Express.

Der er et godt udvalg af butikker i lufthavnen, hvilket inkluderer talrige tøjbutikker, boghandlere, et apotek, en delikatesse og elektronikforretning. Desuden er der adskillige pengeautomater fordelt på terminalerne 2, 4, 5 og i SkyCity, der er mellem terminalerne 4 og 5. Der er også to full-service banker til rådighed i lufthavnen, samt vekselkontor faciliteter i terminal 2, med mange andre i terminal 5 og et i SkyCity. Trænger du til en forfriskning, er der ligeledes talrige restauranter og caféer i hele lufthavnen med undtagelse af terminal 3.

Leje af bil i Stockholm Arlanda

I Stockholm Arlanda Lufthavn kan du blandt andre leje en bil fra Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Sidstnævnte finder du ved lufthavnens lavpris-parkeringsomåde Alfa P3, mens de andre er samlet i ét billeje-område. Fra terminal 2, 4 og 5 skal du tage parkeringsbus Beta for at komme til Avis, Budget, Europcar og Hertz. Skal du hente en lejebil fra Sixt, skal du i stedet tage parkeringsbus Alfa.

Du bør reservere din lejebil hjemmefra, så du i ro og mag kan finde det bedste tilbud. Søg og book billeje i Stockholm Arlanda lufthavn (lufthavnskode: ARN) i vores billeje-søgemaskine. Billeje-søgemaskinen sammenligner priser på lejebiler fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen. Hvis du bestiller billeje i Stockholm Arlanda lufthavn, er alle priser inkl. fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nemt videre med billeje fra Stockholm Arlanda Lufthavn

Takket være den nærliggende E4-motorvej vil det ikke tage dig lang tid at køre fra lufthavnen ind til Stockholm – Nordens svar på Venedig. Sammenlignet med mange andre europæiske hovedstader er det nemt at komme omkring i bil i Stockholm.Vær opmærksom på, at der er indført en såkaldt “Trängselskatt” i Stockholm. Der opkræves således et gebyr for at køre ind i den indre by. Opkrævningen sendes automatisk til bilens ejer, og hvis det er et biludlejningsselskab vil beløbet typisk automatisk blive lagt til lejen.

Der er ikke blot gode forbindelser med bil fra lufthavnen ind til den svenske hovedstad. Stockholm Arlanda er også et godt udgangspunkt for rejser videre til resten af landet med billeje.

Hvis du for eksempel i stedet for at køre mod syd ind til Stockholm by sætter kursen mod nordvest og Dalarna, kan du opleve et af de mest idylliske områder i landet med karakteristiske røde træhytter ved glimtende søer og dybe skove. Kommer du her ved midsommer, vil du se feststemte lokale i folkedragter, der danser rundt om majstangen. Om vinteren kan du spænde skiene på og deltage i det legendariske langrendsløb Vasaloppet sammen med mere end 15.000 andre mellem Sälen og Mora.

Tilsvarende venter der i de andre egne, som du kan nå med billeje fra Stockholm Arlanda Lufthavn, masser af spændende oplevelser. Netop på en ferie eller forretningsrejse, hvor du ikke vil være afhængig af offentlig transport, men have mulighed for at lave spontane afstikkere er det ideelt med en lejebil. Som udgangspunkt er der fri kilometer med, når du lejer en bil i Stockholm Arlanda, men som altid anbefaler vi, at du læser lejebetingelserne grundigt.

Nærliggende destinationer

En stor del af de rejsende i Stockholm Arlanda Lufthavn besøger hovedstaden, men med en lejebil og fri kilometer er lufthavnen også en god indgangsport til mange andre byer og seværdigheder i Midtsverige.

Blandt de mest populære destinationer, som kan nås fra Stockholm Arlanda inden for 100 kilometer er:

  • Stockholm
  • Den gamle universitetsby Uppsala
  • Sveriges ældste by Sigtuna
  • Landets sjettestørste by Västerå
  • Mariefred med det flotte Gripsholm Slot.

Find den billigste lejebil i Stockholm Arlanda Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her