Billeje i Malmø

Bestil en lejebil i Malmø online og spar både tid og penge. Med billeje kan du besøge ikke blot byens mange spændende seværdigheder, men har også et godt udgangspunkt for at tage på opdagelse resten af det sydlige Sverige.

Turning torso. Lej bil i Malmø på billeje.info

Besøg seværdigheder i Malmø med billeje. Foto: Randy Lemoine

Sveriges tredjestørste by

Malmø er med godt 300.000 indbyggere Sveriges tredjestørste by, og siden indevielsen af Øresundsbroen i sommeren 2000 er byen for mange danskere blevet en naturlig forlængelse af København. Malmø er dog i sig selv en drivkraft i Øresund-regionen og på forkant på mange områder. Byens kulturliv fremhæves således ofte for et rigt udbud af festivaler, museer, teater, opera og koncerter.

Vælger du at leje en bil i Malmø, kan du udnytte, at byen er knudepunkt for både motorvejsnettet. Uanset hvilken retning du skal i, kan du derfor hurtigt rejse videre med billeje.

Find billig biludlejning i Malmö

Du finder den bedste pris på biludlejning i Malmø ved at benytte billeje-søgemaskinen her på siden. I samarbejde med CarTrawler sammenligner vi priser på billeje fra flere biludlejningsfirmaer i på én gang. Det gør det nemt for dig at finde det bedste tilbud på billeje i Malmø. Kommer du med tog fra Danmark, kan du passende vælge at bestille billeje med afhentning ved banegården.

Der er mange forskellige udlejere at vælge mellem i byen. Blandt andre Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt har således kontorer i Malmø. Du behøver dog blot angive, hvornår du ønsker at afhente din bil. Så får du på få sekunder et søgeresultat, hvor du nemt kan se de billigste priser på en bred vifte af køretøjer. Er du på udkig efter en lejebil i en bestemt størrelse, eller er du kun interesseret i leje fra et bestemt firma, kan du med fordel udnytte søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre prisoversigten yderligere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Malmø Lufthavn

Byens lufthavn – Malmø Sturup Lufthavn – ligger cirka 30 kilometer vest fra centrum. Trods nærheden til en betydeligt større lufthavn på den anden side af Øresund, er Malmø Lufthavn også et vigtigt knudepunkt for flytrafikken til Øresunds-regionen. Lufthavnen betjenes blandt andre af SAS, men det er især tilstedeværelsen af lavprisselskaber som Norwegian og Ryaniar, der har været med til at tiltrække mange rejsende fra både Skåne og Østdanmark.

Lander du i Malmø Lufthavn, er det naturligvis ofte mere praktisk at bestille billeje med afhentning her i stedet for inde i selve byen. Det kan du også gøre i søgemaskinen øverst her på siden.

Mange muligheder med en lejebil i Malmø

For mange er billeje først og fremme en måde at komme nemt og hurtigt videre fra Malmø. Men har du en lejebil til din rådighed, kan det dog også anbefales at sætte tid af til at udforske byens seværdigheder. Er du historisk interesseret, er Malmøhus Slot fra 1500-tallet for eksempel et must at besøge. Slottet, som er Nordens ældste bevarede renæssanceslot, ligger i centrum ud mod Øresund. Her kan du blandt andet gå på opdagelse i Malmøs og Skånes historie i et byhistorisk museum eller besøge Malmø Kunstmuseum, som har en af Sveriges største samlinger af nordisk kunst fra anden halvdel af 1800-tallet og frem til i dag.

Begiver du dig til Malmø’s gamle bydel – Gamla Staden – øst for Malmøhus Slot, finder du ikke blot charmerende krogede gader med flere bygninger fra 1500- og 1600-tallet, men kan også nyde områdets mange caféer, designbutikker og gallerier.

I dejligt sommervejr er det oplagt at køre til Ribersborg Strand (Ribban) et par km vest for Malmøs centrum, som sommeren er et populært udflugtsmål. I vinterhalvåret kan du i stedet eventuelt vinterbade og gå i sauna i badeanstalten Ribersborgs Kallbadhus fra 1898.

Populære destinationer med billeje:

  • Kør langs kysten i Skåne – Malmø er det perfekte udgangspunkt for med billeje at udforske resten af Skåne. Kør for eksempel ude langs kysten og besøg undervejs byer som hyggelige havnebyer som Falsterbo, Trelleborg, Ystad og Kåseberga.
  • Midtskåne – Kører du i stedet inde i landet, har du med en bil mulighed for i dit eget tempo at opleve ærkeskånske byer Hörby, Höör og Röstånga, hvor du kan føle dig hensat til Astrid Lindgrens historie om Emil fra Lönneberg.
  • Husk at du også kan leje en autocamper i Malmö og andre svenske byer gennem billeje.info.

Nyttige links

Byens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Malmø Find Billeje her --> Sammenlign priser her