Billige Flybilletter - sammenlign priser på flybilletter til alle lufthavne

Det bliver mere og mere populært at flyve på ferie. Stigende velstand og flere lavprisselskaber gør selv den lange flyrejse tilgængelig for de fleste, og samtidig sørger smart teknologi for, at det er nemt at finde de billigste flybilletter på nettet.

Hvis man i øvrigt er ligeglad med hvilket flyselskab, flytype eller rejselængde, så er det nemmeste at benytte nogle af de store søgemaskiner, som kigger på priser blandt alle flyselskaber. Blandt de største og mest kendte er Momondo, Skyscanner og Kayak, men vi anbefaler dig at søge billige flybilletter og sammenligne priser fra alle flyselskaber i flysøgemaskinen fra TravelMarket – en dansk virksomhed, som har tilpasset sine systemer til det danske marked.

Det er også anbefalelsesværdigt at kigge nærmere på Rejsepriser.dk, som har bygget en søgemaskine, som finder billige flybilletter til lufthavne over hele verden.

Når du skal bestille din flybillet, så vær særligt opmærksom på, at der er en række dynamikker, der gør sig gældende, og at priserne på flybilletter ændrer sig dynamisk hele tiden. Det danske rejsebureau Hideaways har lavet en meget udførlig guide til køb af flybilletter. Læs blogindlægget “Hvornår er det billigst at bestille flyrejse” her.

Europas største flyselskab målt på antal fly og destinationer er tyske Lufthansa, som råder over flere end 700 fly og også flyver til bl.a. København og Billund lufthavn. På antal passagerer ligger Lufthansa stort set lige med det store, irske lavprisflyselskab Ryanair. Sidstnævnte behøver dog kun godt 400 fly til at transportere det samme antal passagerer, fordi de flyver mange korte ruter og er rigtig dygtige til at få folk ind og ud af flyene, så de står kortest muligt tid på jorden i lufthavnen.

Har du allerede bestilt en flybillet, så se information om billig billeje i lufthavne.

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!