EasyJet - Information om EasyJet billeje

Lavprisselskabet EasyJet samarbejder med EasyCar, som samarbejder med biludlejningsselskaber Europcar. EasyCar er en den af samme firma som EasyJet. EasyJet har efterhånden opbygget en lille base i Københavns lufthavn og er i skrivendende stund det eneste flyselskab der benytter den nye lavpristerminal i Københavns lufthavn. Skal du flyve med EasyJet kan du her på Billeje.info finde billig billeje i samtlige byer og lufthavne EasyJet flyver til.

Billig billeje - flyv med EasyJet

Flyv billig ud i Europa med EasyJet og lej en billig bil

Du kan flyve med EasyJet fra Kastrup lufthavn til følgende byer i Europa. (opdateret efterår 2012)

Det er ikke kun i Danmark at Easyjet oplever en stor vækst. Easyjet, som nu er det tredjestørste flyselskab herhjemme, har rundet 60 millioner passagerer på et år. Fra Københavns lufthavn tilbyder Easyjet bla. ruter til lufthavne i Italien, England og Portugal. Skal du flyve med Easyjet fra Kastrup lufthavn til byer som Milano, Lissabon eller Rom så kan du sammenligne de billigste priser på biludlejning med søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning. Du finder bla. tilbud på lejebiler fra selskaber som Avis rent a car, Hertz biludlejning, Europcar og SIXT billeje.

Billig billeje

Søg billig billeje i søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning. Indtast i hvilken by eller lufthavn du vil bestille billeje og i hvilken periode. Tryk “find billigste pris” og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser på billeje.  Flyver du med EasyJet så husk at indtaste dit fly nummer når du bestiller din billeje, på den måde kan biludlejningsselskabet se om dit EasyJet fly evt. er forsinket. EasyJet fly nummer starter med EZ og så nogle tal.

Søg billig billeje

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!