Billeje Bremen

Bremen, der ligger tæt ved floden Wesers udløb i Nordsøen i det nordvestlige Tyskland, er en driftig handels-og industriby med en stor havn og en historie som én af de vigtigste byer i det legendariske Hanse-forbund, der dominerede handel i Østersø-området mellem 1356 og 1669.  Idag har byen omkring 550.000 millioner indbyggere, hvilket gør den til den næst-mest folkerige by i Nordtyskland og tiende-mest folkerige by i Tyskland

Billigste billeje i Bremen

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Bremen og bestille den online på en hurtig, nem og tryg måde. Det eneste, du skal gøre, er, at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Bremen ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Du kan læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når man lejer bil i Bremen og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Bremens infrastruktur

Bremen har en international lufthavn, der ligger omkring 3 km syd for byens centrum. Lufthavnen, der betjente lidt over 2,5 millioner passagerer i 2011, har flyvninger til en lang række indenlandske og udenlandske destinationer, herunder en kommende rute til København, der åbner i oktober 2013. Blandt de flyselskaber, der benytter lufthavnen, er en række af de største europæiske flyselskaber, såsom Lufthansa, Air Berlin, KLM, Air France og Ryan Air. Det er SAS, der kommer til at stå for den kommende rute til København, som åbner i oktober 2013.

Byen har også et vidt forgrenet S-bahn-net, der dækker hele Bremen-Oldenburg-regionen fra Bremerhaven i nord til Twistringen i syd og som har forenet indtil da eksisterende regionale transportmidler i Bremen samt omkringliggende byer, herunder Bremerhaven, Delmenhorst, Twistringen, Nordenham, Oldenburg og Verden an der Aller.

Bremens klima

Bremen har et oceanisk klima, der er påvirket af sin nærhed til kysten og de luftmasser, der kommer fra Atlanterhavet. De nærliggende vådområder nyder også et maritimt tempereret klima.

De varmeste måneder i Bremen er juni, juli, og august, med høje temperaturer på 20,2-22,6 grader; de koldeste er december, januar og februar med lave temperaturer på -1.1 til 0,3 grader.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Bremen Find Billeje her --> Sammenlign priser her