Billeje i München

Find den billigste billeje i München i søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil i München hurtigt, nemt og sikkert. I prisen på biludlejning i München er blandt andet inkluderet fri kilometer, autohjælp, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen.

Her på Billeje.info har du også mulighed for at finde masser af information, gode råd og tips om biludlejning, således at du er optimalt forberedt, når du skal hente din lejebil i München; du har f.eks. mulighed for at hente nyttige tips i vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje, hvor du bl.a. kan læse om forsikring, gebyrer, afbestilling, regler omkring chauffør, kørekort og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af lejebil i München og andre steder i udlandet.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i München som for eksempel en begrænsning på kilometerforbrug. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i München, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

München

Med en lejebil i München har du ikke blot mulighed for komme nemt og hurtigt videre til andre dele af delstaten Bayern – Tysklands største delstat – men også for at opleve én af Tysklands mest interessante og historisk betydningsfulde byer.

I Danmark er München dog nok mest kendt for sin berømte oktoberfest, der – på trods af navnet – allerede begynder sidst i september og varer indtil den første weekend i oktober, og som hvert år tiltrækker mere end 6 millioner mennesker fra hele verden, hvoraf mange er iklædt den traditionelle bayerske påklædning, kaldet Tracht, der for mandens vedkommende indebærer de berømte – eller berygtede – Lederhosen, og for kvindens vedkommende den ligeså berømte Dirndl.

Men München er meget mere end oktoberfest.

Münchens seværdigheder

München er Tysklands tredjestørste by, med omkring 1.4 millioner indbyggere, men man mærker det ikke rigtigt. Stemningen er meget rolig og afslappet for, hvad der i hvert fald i dansk sammenhæng må betegnes som en storby, og tåler slet ikke sammenligning med den både større, men også meget mere hektiske atmosfære i Berlin.

Den afslappede atmosfære understreges af, at man kan gå rundt til de allerfleste seværdigheder i byens gamle centrum (kaldet Altstadt), ligesom man kan det i København.  F.eks. tager det ikke mere end 15 minutter at gå fra byens mest livlige og centrale plads, Marienplatz, der blandt andet rummer byens neo-gotiske rådhus og en række af byens mest berømte forretninger og beværtninger, til flere af byens andre berømte pladser, såsom Karlsplatz (også kaldet Stachus) og Odeonsplatz. På 20 minutter når man det historiske kvarter Schwabing, hvor en lang række af byens mest berømte gæster har boet, herunder Lenin og Thomas Mann, og som ikke blot rummer nogle af byens mest charmerende cafeer, restauranter og forretninger, men også byens smukke universitet, og én af verdens største offentlige parker, den næsten 4 km2 store Englisher Garten.

Af andre seværdigheder, du kan nå uden at skulle bruge benzin på lejebilen, kan nævnes den berømte kirke Frauenkirche, Residenz Paladset, de forskellige afdelinger af Pinakotheket, Deutsche Museum, Glyptotheket, det store bymarked, kaldet Viktualenmarkt, og den smukke flod, Isar-floden, der især om sommeren er et yndet sted for spadsereture og picnic.

Udflugter i lejebil omkring München

Men den største attraktion ved München er efter manges mening byens omgivelser, ikke mindst de fantastiske landskaber, der åbner sig syd for byen, og som i godt vejr kan anes fra de højeste punkter i centrum, nemlig de utallige smukke bayerske bjerge, skove og søer. Men en lejebil ved hånden har du de ideelle muligheder for at opleve denne del af  Münchens naturmæssige opland, som mange berlinere – med rette – er misundelige på.

En anden stor attraktion, som du til fulde kan opleve med en lejebil fra München, er de mange gamle bayerske landsbyer, der ikke bare har bibeholdt deres unikke arkitektur, typisk med store træbalkoner, der om sommeren er behængt med overdådige blomsterkasser, samt gavle og vejkryds udstyret med de allestedsnærværende krucifikser, men som også gør en dyd ud af at bibeholde den rige og endnu ikke så dyre bayerske gastronomi på de lokale beværtninger.

Ofte ligger disse landsbyer ikke så langt fra de mange historiske slotte og paladser, der dominerer regionen, og som ofte bliver portrætteret gennem det mest berømte af slagsen, nemlig det eventyrlige Neuschwanstein slot nær Füssen.

Bestil billeje i München

Med billeje i München har du et ideelt udgangspunkt for ikke blot at opleve én af Tysklands mest betydningsfulde byer, men også for hurtigt, nemt og billigt at komme rundt i den spændende bayerske region, og dermed opleve ét af Centraleuropas flotteste områder.

Hvis du ønsker at reservere en lejebil i München, skal du blot indtaste de efterspurgte oplysninger i søgemaskinen oven over denne artikel og gå frem efter den efterspurgte procedure, og så vil du kunne se dine forskellige muligheder for den billigste billeje i München. God fornøjelse!

Du kan her finde informationer om det officielle turistkontor i München på deres egen hjemmeside.

Du kan her læse om andre af vores steder i Tyskland med billeje, herunder Berlin, Flensborg og Frankfurt lufthavn.

 

Find den billigste lejebil i München Find Billeje her --> Sammenlign priser her