Billeje i Berlin

Her på Billeje.info kan du finde den billigste billeje i Berlin i søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 450 biludlejningsselskaber, og som gør det muligt at booke din lejebil i Berlin nemt , hurtigt og sikkert online. I prisen på biludlejning i Berlin er blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen.

Du har også mulighed for at finde masser af information, gode råd og tips om biludlejning her på Billeje.info, således at du er optimalt forberedt, når du skal hente din lejebil i Berlin. Hent nyttige tips i vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje, hvor du bl.a. kan læse om forsikring, gebyrer, afbestilling, regler omkring chauffør, kørekort og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af lejebil i Berlin og andre steder i udlandet.

Lejebil i Berlin

Med en lejebil i Berlin har du ikke blot muligheden for at opleve én af Europas for tiden mest populære og interessante storbyer, men også for at foretage ekskursioner i hele Nordtyskland, der bugner af interessante byer og seværdigheder. Også hvis du blot skal på et kortere privat eller forretningsmæssigt besøg i Berlin eller i omegnen af Berlin, er det en stor fordel at gøre brug af lejebil frem for offentlig transport, da det gør din rejse meget mere fleksibel og ofte også billigere, hvis du alligevel skal en del frem og tilbage.

Fakta om Berlin

Berlin er ikke bare Tysklands hovedstad og sæde for det tyske parlament og  regering, men er også blevet ét af Europas kulturelle og politiske centre siden genforeningen i 1989. Byen har tæt på 3,5 millioner indbyggere, fordelt på knap 900 km2, og udgør en af Tysklands 16 delstater.

Også historisk er byen blandt Europas mest interessante og betydningsfulde, idet den både har været hovedsæde for kongeriget Preussen, Kurfyrstendømmet Brandenburg (delstaten omkring Berlin hedder i dag Brandenburg), Det Tyske Kejserrige, Weimarrepublikken, Nazi-Tyskland, og det indtil 1989 eksisterende DDR.

Største seværdigheder

Blandt Berlins mest kendte seværdigheder er Brandeburger Tor, Berlins TV-tårn, Rigsdags-bygningen, Bundeskanzler-amtet, Berlin katedral, Potsdamer Platz, Berlinmuren (det, der tilbage af den), Den nye synagoge, Unter den Linden, Alexander Platz, Charlottenborg-paladset, Grosser Tiergarten, Kurfürstendam, Oberbaum-broen, Denkmal für die ermordeten Juden Europas m.fl.

Du kan her læse mere om Berlin på byens officielle turistkontor 

Infrastruktur i Berlin

Siden genforeningen er der blevet investeret massivt i Berlins infrastruktur, især på den tidligere østlige side, der var mærket af mange års forfald, og i dag fremstår Berlin som en yderst veludviklet og nem by at bevæge sig rundt i på det infrastrukturelle plan. Med næsten 1000 broer, og næsten 5.500 kilometer vejnet i selve byen, hvoraf de 73 kilometer er motorvej (Autobahn), kommer man relativt hurtigt rundt i den store by, selvom enhver storby naturligvis kræver en vis tålmodighed, især ved de store knudepunkter i centrum og ved myldretid.

Lufthavne i Berlin

Berlin har to lufthavne; Berlin Tegel lufthavn (TXL), der ligger indenfor byens grænser, og Schönefeld lufthavn (SXF), der ligger i delstaten Brandenburg, lige udenfor Berlins sydøstlige grænse. Tilsammen servicerer de to lufthavne omkring 25 millioner passagerer hvert år. Tegel lufthavnen er hovedsædet i Berlin for de to store tyske lufthavnsselskaber Air Berlin og Lufthansa.

Igennem flere år har der verseret forskellige, ofte hinanden modstridende nyheder om den nye store lufthavn kaldet Berlin Brandenburg lufthavn (BER), der planlægges at afløse de to eksisterende lufthavne i Berlin som byens civile lufthavn, men færdiggørelsen af den nye store lufthavn har trukket ud og det står endnu ikke klart, hvornår den er færdig og dermed kan afløse de to andre lufthavne.

Bestil billigste billeje i Berlin

Hvis du er interesseret i at leje bil i Berlin hurtigt, nemt og sikkert online, behøver du blot at indtaste de efterspurgte oplysninger i søgemaskinen foroven, så kan du finde det billigste og bedste tilbud på en lejebil i Berlin.

Du kan her læse om andre af vores steder i Tyskland med billeje, herunder Flensborg, München og Frankfurt lufthavn.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Berlin som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Berlin, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Berlin Find Billeje her --> Sammenlign priser her