Billeje i Berlin Tegel Lufthavn

Berlin Tegel Lufthavn er den vigtigste internationale indgangsport til den tyske hovedstad og et godt udgangspunkt for at rejse videre med billeje. Med en lejebil tager det dig ikke lang tid at komme det sidste, korte stykke ind til Berlin. Find den billigste billeje i Berlin Tegel Lufthavn her på Billeje.info.

Takket være lufthavnens beliggenhed nær A111-motorvejen kommer du med en lejebil også nemt videre til de andre byer i regionen. Book biludlejning i Berlin Tegel Lufthavn hjemmefra i søgemaskinen ovenfor, hvor du nemt finder det bedste tilbud på netop den bil, der passer til dine behov.

Berlin Tegel Lufthavn blev oprindeligt etableret for at betjene Vestberlin. Foto: Hans Knips, CC BY-SA 3.0

Berlin Tegel “Otto Lilienthal” Airport

Da sovjetterne i 1948 indledte blokaden af Berlin, tog det blot de allierede 90 dage at opføre en ny lufthavn, Flughafen Tempelhof, på et tidligere militært øvelsesterræn, som gjorde det muligt at etablere en luftbro til det indesluttede Vestberlin. I dag er Berlin Tegl Lufthavns ikke længere nødvendig for at sikre fødevareforsyningen til berlinerne, men ikke desto mindre er den vigtig for byen.

Berlin Tegel Lufthavn, som officielt hedder Berlin Tegel “Otto Lilienthal” Airport (lufthavnskode TXL), er således Berlins vigtigste internationale lufthavn. Den ligger da også blot omkring 8 kilometer nordvest for centrum af hovedstaden. Lufthavnens fem terminaler benyttes årligt af over 22 millioner rejsende, som her trods lufthavnens alder finder alle de faciliteter, man kan forvente af en international lufthavn. Det har længe været planen, at Berlin Tegel Lufthavn skal lukke ned, når den nye, skandaleramte Berlin Brandenburg Lufthavn (BER) engang åbner. Der er dog usikkert, da der er tale om at den nye lufthavn allerede ved åbningen vil være underdimensioneret.

Der kører busser fra Tegel-lufthavnen ind til Berlin, ligesom der også er en forbindelse sydpå til Dresden. Vil du have mere frihed til at udforske byen og ikke mindst resten af regionen i dit eget tempo, er billeje dog et mere oplagt valg. Der er gode muligheder for at leje en bil i Berlin Tegel Lufthavn.

Lej en bil i Berlin Tegel Lufthavn

Det er nemt at leje en bil i Berlin Tegel Lufthavn, hvor biludlejningsselskaber som Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt holder til på nederste etage af Terminal E nær parkeringsområde P2. Når du har ordnet formalia i forbindelse med udleveringen, er der således ikke ret langt hen til din lejebil.

Trods det gode udvalg af biludlejere i lufthavnen, bør du booke din lejebil hjemmefra. Møder du blot op uden en reservation kan du for det første ikke sikker på, at der er en ledig bil af den ønskede type. For det andet vil det være svært for dig at gennemskue om prisen er den rigtige. Bruger du derimod søgemaskinen her på Billeje.info i forvejen, kan du nemt finde og bestille den billigste lejebil.

Søgemaskinen indhenter nemlig på få sekunder priser fra de forskellige udlejere i lufthavnen og præsenterer de bedste tilbud for dig i en overskuelig liste. Her kan du se priser på en bred vifte af køretøjer lige fra små, økonomiske personbiler til store, rummelige mini-vans. Du kan eventuelt benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Berlin Tegel Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indsnævre søgeresultatet til kun at omfatte biler fra bestemte biludlejningsselskaber eller særtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Berlin Tegel Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Vi anbefaler derfor altid, at du læser lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Oplev mere med billeje i Berlin Tegel Lufthavn

Skal du på storbyferie i Berlin uden at forlade centrum, er det diskutabelt om det giver så meget meningen at leje en bil. Der er således god offentlig transport i den tyske hovedstad og meget kan udforskes til fods eller på cykel. Har du derimod planer om at bruge Berlin Tegel Lufthavn som udgangspunkt for en videre rejse i denne del af Tyskland, er der ikke noget som overgår den fleksibilitet, du opnår med billeje.

Der er talrige interessante udflugtsmål og byer indenfor rækkevidde af lufthavnen:

  • Berlin (8 km)
  • Potsdam (32 km): Hovedstad i delstaten Brandenburg.
  • Oranienburg (32 km): En stille forstad. Mest kendt for koncentrationslejren Sachsenhausen, en af de få tilbageværende på tysk jord.
  • Leipzig (187 km): Den næststørste by delstaten Sachsen et par timers kørsel fra Berlin. Kendt for sine kulturelle seværdigheder.
  • Dresden (202 km): Hovedstad i Sachsen. Kendt som Elbens Firenze på grund af dens smukke barokarkitektur og placeringen ned til ved floden.

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Berlin Tegel Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her