Billeje Nürnberg

Her på siden kan du finde den billigste billeje i Nürnberg online sikkert og nemt gennem vores søgemaskine.

Nürnberg ligger i den tyske delstat Bayern ved Pegnitz-floden og Rhinen-Main-Donau-kanalen, omkring 170 kilometer nord for München. Det er den næststørste by i Bayern (efter München), og den fjortende-største by i Tyskland, målet efter indbyggerantal, med lidt over en halv millioner indbyggere.

Infrastruktur og transport i Nürnberg

Nürnberg har – ligesom de fleste andre tyske byer – en fremragende infrastruktur, som gør det let og hurtigt at komme rundt, hvadenten det er i lejebil eller med offentlige transportmidler.

Byens beliggenhed i den centrale del af Europa, og med adgang til talrige motorveje, jernbaner og vandveje har bidraget til dens stigende betydning for samhandel med Østeuropa og et knudepunkt mellem øst og vest, nord og syd.

Jernbane

Fra Nürnberg hovedbanegård kan man komme hurtigt videre til andre dele af Tyskland, da banegården udgør et stop for IC- og ICE- togene på det tyske langdistance-jernbanenet.  Højhastighedslinjen Nürnberg-Ingolstadt-München, der kan nå 300 km i timen åbnede i 2006 og reducerede rejsetiderne til München til en time.

Motorveje

Nürnberg er godt placeret ved krydset af flere vigtige motorvejsnet; de såkaldte Autobahnen. A3, der forbinder Holland – Frankfurt – Würzburg – Wien, passerer i en sydøstlig retning langs den nord-østlige del af byen. A9, der forbinder Berlin-München, passerer i en nord-sydlig-retning på den østlige del af byen. A6, der forbinder Frankrig – Saarbrücken – Prag, passerer i øst-vestlig-retning til den sydlige del af byen. A73 begynder i den syd-østlige del af Nürnberg og leder i nord-vestlig retning gennem byen, før den fortsætter mod Fürth og Bamberg.

Lufthavnen

Nürnberg Lufthavn, beliggende ca. 5 kilometer nord for Nürnberg bycentrum, har fly til større tyske byer og mange europæiske destinationer. Den er Bayerns andenmest travle lufthavn og Tysklands tiende-største lufthavn med lige under 4 millioner rejsende hvert år. Flere af de største europæiske luftfartsselskaber, såsom Air Berlin, Lufthansa, Air France og KLM, benytter sig af lufthavnen.

Billigste billeje i Nürnberg

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Nürnberg og bestille den online hurtigt, nemt og sikkert. Du behøver ikke at gøre andet end at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Nürnberg ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen. Og  med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Hvis du er i tvivl om, hvordan det hele fungerer og hvad din reservation dækker og ikke dækker, eller har spørgsmål vedrørende kørsel i udlandet, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Nürnberg og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

 

Find den billigste lejebil i Nürnberg Find Billeje her --> Sammenlign priser her