Billeje Stuttgart

En lejebil har mange fordele, hvadenten du skal på en forretningsrejse, på ferie, til et kursus, på et vennebesøg, eller hvad der nu måtte motivere en rejse til Stuttgart. Med en lejebil får du nemlig en fleksibilitet, som ikke eksisterer, når du rejser med offentlige transportmidler, og du får dermed muligheden for at komme hurtigt, nemt og billigt rundt i Stuttgart og omegn præcist i det tempo, du selv ønsker det.

Billigste billeje i Stuttgart

Her på Billeje.info giver vi dig muligheden for at finde den billigste billeje i Stuttgart via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste de informationer om afrejsetidspunkt og destination m.m., som du bliver spurgt om, så finder søgemaskinen automatisk det bedste tilbud i Stuttgart til dig. På denne måde kan du bestille din billeje online hurtigt, nemt og sikkert allerede inden, du rejser fra Danmark og inden du ankommer til Stuttgart.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Stuttgart, som lever bedst op til dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Facts om Stuttgart

Stuttgart er hovedstaden i staten Baden-Württemberg i det sydlige Tyskland og den sjette største by i Tyskland med en befolkning på lidt over 600.000 indbyggere. Byen ligger i centrum af et tætbefolket område, omgivet af en ring af mindre byer, som tilsammen kaldes Stuttgart-regionen. Byen ligger spredt over en bred vifte af bakker, vinmarker og dale, som ofte overrasker den førstegangs-besøgende, som måske hovedsageligt forbinder byen med dens industrielle ry

Stuttgart er opdelt i ialt 23 bydele; 5 indre bydele og 18 ydre distrikter. De indre bydele er: Stuttgart-Mitte, Stuttgart Nord, Stuttgart-Ost, Stuttgart-Süd og Stuttgart West.

Da byen er en del af den historiske region Schwaben, taler mange af byens indfødte indbyggere med schwabisk dialekt, i hvilken f.eks. Stuttgart udtales Schtugert eller Schtuagerd. Af økonomiske årsager har Stuttgart dog tiltrukket mange ikke-schwabiske tyskere, der nu udgør omkring 40% af byens indbyggere, mens hele 65% af byens befolkning under fem år er børn af tilflyttere med udenlandsk baggrund.

Stuttgarts infrastruktur

Stuttgart har adgang til Autobahn A8, der kører øst-vest fra Karlsruhe til München og Autobahn A81, der løber nord-syd fra Würzburg til Singen. Autobahn A831 tilgår sydsiden af Stuttgart på en kort strækning.

Udover disse motorvejstilslutninger er Stuttgart i besiddelse af et stort antal andre motorveje, hvoraf mange er bygget til Autobahn-standarder, og engang beregnet til at bære et A-nummer.  Andre vigtige motortrafikveje, såsom B10, B14, B27 og B29, forbinder Stuttgart med byens forstæder. På grund af det bakkede terræn i og omkring byen, er der mange tunneler i vejnettet både i og omkring Stuttgart.

Stuttgart er også i besiddelse af en international lufthavn, Flughafen Stuttgart, som ligger ca. 13 km syd for byens centrum. Det tager ca. 30 minutter at komme til lufthavnen fra byens centrum med S-Bahn-linjerne S2 eller S3, men en oplagt mulighed for dig, hvis du ankommer med fly til Stuttgart, er jo at leje en bil direkte ved ankomsten til lufthavnen, og dermed kunne rejse nemt, hurtigt og billigt videre i en lejebil.

Læs mere om billeje i Stuttgart lufthavn.

Stuttgarts klima

Stuttgart ligger tæt på den berømte Schwarzwald og bjergkæden Schwäbische Alb, som fungerer som et skjold mod barsk vejr for byen, men dette forhindrer  dog ikke byen i at være underlagt tordenvejr i sommermånederne, ligesom mange andre byer i det sydlige Tyskland, og perioder med sne over flere dage i vinteren.

Med dens beliggenhed i midten af det europæiske kontinent kan temperatursvingingerne mellem dag og nat og mellem sommer og vinter undertiden være ekstreme. I gennemsnit har Stuttgart 1807 solskinstimer om året. Den koldeste måned er januar med en gennemsnitlig temperatur på 0 grader. Somrene er forholdsvis varme med en gennemsnitlig temperatur på 20 grader i juli og august.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. Flensborg, Berlin lufthavn, Frankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Stuttgart Find Billeje her --> Sammenlign priser her