Billeje i Hamborg

Find den billigste billeje i Hamborg via søgemaskinen foroven, der sammeligner priser på billeje fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og book din lejebil hurtigt, nemt og billigt online.

Hamborg

Hamborg er Tysklands næststørste by med en lang historie og derfor er byen et fantastisk udgangspunkt for en bilferie i Tyskland eller resten af Europa. Men byen er absolut også et besøg værd. Godt nok har Hamborg i mange år stået i skyggen af Berlin når det kommer til storbyferier, men den tid synes at være forbi. Flere og flere danskere ligger vejen forbi Hamborg og flere og flere vælger at leje en billig billeje i Hamborg hvis de skal på ferie i Sydeuropa eller i Tyskland.

Billeje i Hamborg. Find en billig lejebil på billeje.info

Hamborg – Ballindamm, Rådhuset og Jungfernstieg set fra Binnen Alster. Foto: Frank Jessen

En millionby tæt på Danmark

Hamborg er én af de 16 stater i den tyske forbundsrepublik og byen har en stolt historie, hvor selvstændigheden spiller en stor rolle. Selve bystaten Hamborg har et indbyggertal på omkring 1,7 millioner mennesker. Tæller man de nærmest liggende forstæder med kommer man op på 2,3 millioner mennesker og det skønnes, at der i metropolregionen Hamborg lever omkring 4,3 millioner mennesker.

Et hav af oplevelser og seværdigheder

Beslutter du dig for at leje en bil i Hamborg, kan du give dig selv en stor oplevelse ved enten at køre lidt omkring i Hamborg, eller lade lejebilen stå og bruge byens offentlige transport til at komme rundt i byen. I Hamborgs centrum anbefales det dog, at man bevæger sig rundt til fods.

Europas næststørste havn

Hamborgs centrum er præget af byens historie som Hansestad og havn for meget af den nordeuropæiske handel. I dag er havnen Europas næststørste, kun overgået af Rotterdam. Igennem århundreder har byen derfor været et centrum for handel i Nordeuropa og dette ses også tydeligt, når man bevæger sig rundt blandt de prægtige bygningsværker, som gennem tiderne er blevet opført af byens handelsmænd. Rådhuset er et af de mest imposante bygningsværker og ligger lige i hjertet af byen. Bygningen bruges i dag, som det altid har været tilfældet, til byens borgmester og byens senat.

Hamborgs ædleste gade hedder Jungfernstieg og her finder du også byens kendte stormagasin Alsterhaus, hvor du kan shoppe blandt alle internationale mærker. På den øverste etage kan du få lidt godt til ganen, for det er her at stormagasinets kunder slutter dagen af, blandt masser af specialbutikker med vidunderlig mad og gerne et glas champagne.

Shopping

På Neuer Wall, som er en af sidegaderne til Jungfernsteig, ligger luksusbutikkerne som perler på en snor fra Bleichenbrücke op til Groβe Bleichen. Her kan du shoppe blandt Armani, Hermés, Gucci, Louis Vuitton, Burberry og naturligvis Hugo Boss. Det er også i Centrum du finder nogle af de gode og smarte caféer, hvor du kan mænge dig med byens godtfolk, mens du drikker cappucino og spiser Kuchen.

For Hamborg er en rig by. Faktisk er det den by i Tyskland, hvor der findes flest millionærer pr. indbygger, så der er et stort marked for luksusvarer i alle afskygninger. Men Hamborg byder også på meget andet, så skal du leje en bil i Hamborg og tænker du på at udforske byen, har byen en række kvarterer – eller Vierteln – på tysk, som du bør lægge et smut forbi.

Hamborgs kvarterer

Hamborg er ikke kun luksusbutikker, noble caféer og polerede gågader. En af de ting som gør Hamborg til et fantastisk rejsemål til en storbyferie, er byens enorme diversitet. På korte tid kan du bevæge dig fra Centrum, rundt om Auβen Alster som huser byens bedste adresser og ambassader, til bydelen St. Georg som mest er kendt som tilholdssted for byens Homo-miljø og nogle fantastiske restauranter og caféer.

Herfra kan du fx tage metroen ud til Schanzen Viertel, som mest er kendt for sit alternative miljø og et pulserende café og natteliv centreret omkring gaden Schulterblatt.

St. Pauli

Fra Schanzen Viertel er det oplagt at bevæge sig videre ud i nattelivet og her er det naturligvis bydelen St. Pauli, som er målet. St. Pauli ligger tæt på havnen og det var her, at sømændene i gamle dage gik ud og morede sig efter lang tid på søen. Udgangspunktet for en bytur i St. Pauli er måske den mest kendte gade i Hamborg – Reeperbahn.

Reeperbahn må siges at være en blandet pose bolcher. Restauranter, barer, caféer, diskoteker, stripklubber, sexbiografer, bordeller og meget mere. Foruden Reeperbahn, bør du også ligge vejen forbi nogle af sidegaderne, her kan Groβe Freiheit, Hamburger Berg og Hans Albers Platz fremhæves. Parallelt med Reeperbahn finder du også Hamborgs red light district, som er centreret omkring Herbertstraβe.

10 ting du bør se i Hamborg:

  • Rathaus og centrum
  • Reeperbahn og St. Pauli
  • Planten und Bloomen (Botanisk have)
  • Elbphilharmonie (Operaen)
  • Havnen, Hafencity og Speicherstadt
  • Det Portugisiske kvarter
  • St. Georg
  • Auβen Alster
  • Kunsthalle

Billigste billeje i Hamborg

Find billig billeje og tag på opdagelse i Hamborg. Byen bør absolut indgå i enhver to-go-liste når det kommer til storbyferier i Europa. Samler du fx din lejebil op i Hamborg lufthavn, kan du hurtigt komme ind til byen, blive der et par dage, inden du evt. skal videre.

På billje.info finder du de bedste priser på billeje i Hamborg. Vi sammenligner priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer. I prisen er der altid inkluderet autohjælp, fri kilometer, tyveriforsikring, alle skatter, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, lufthavnsafgifter og der er ingen skjulte gebyrer.

Læs mere om Hamborg på Wikipedia

Se Hamborg på Google Maps

På vores side kan du også finde billig billeje andre steder i Tyskland, f.eks. i Flensborg, der er én af vores mest populære destinationer.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Hamborg som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Hamborg, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hotel Vier Jahreszeiten

Hotel Vier Jahreszeiten i Hamborg, det sidste af en fornem, men uddøende race. Dette er det stof, som store, fornemme hoteller er gjort af. Vi er Jahreszeiten, der jævnligt fremhæves som ikke blot Tysklands, men et af verdens bedste, har været det helt rigtige sted i byen at opholde sig, siden det blev åbnet i 1897 af Haerlin-familien. Der er friske blomsterarrangementer på størrelse med mindre skove og værdifulde gobeliner i den indbydende foyer af marmor og rosentræ, som med rette kaldes en “opholdshall”.

På trods af sin herskabelige størrelse drives hotellet med samme usvigeligt imødekommende betjening som et hotel på den halve størrelse: Personalet er kendt for at hilse de fleste gæster ved navn blot få minutter efter ankomsten. Det har taget alle tænkelige priser, selv efter at det i 1989 næsten umærkeligt overgik fra Haerlin-familiens privateje til et nyt selskabs ejerskab.

Hamburg, der næsten blev jævnet med jorden efter bombeangreb i 1940-44 (hotellet slap mirakuløst nok uden skader), er igen blevet et livligt handelscentrum med den højeste gennemsnitsindkomst i Europa. Den er Tysklands næststørste by: dejlig at bo i, smuk og berømt for sine høje standarder og luksuøse hoteller. Vier Jahreszeiten indtager førstepladsen blandt de bedste indkvarteringssteder med sin fabelagtige restaurant, Haerlin, med en forholdsvis formel atmosfære og et ypperligt omdømme, mens Café eller rettere Conditorei Condi (som navnet kommer af), der er indrettet i perfekt biedermeierstil, længe har været et af byens mest populære steder at indtage frokosten.

Udnyt evt. chancen til at bruge hotellet som overnatningssted på din bilferie i Tyskland. Du kan på Billeje.info sammenligne priser på billig billeje i Hamborg fra alle billeje-selskaber i databsen, og du kan vælge at afhente din lejebil i Hamborg lufthavn eller på et af flere udlejningssteder i byen. I Hamborg finder du billig billeje fra selskaber som Avis rent a car, SIXT billeje og Hertz biludlejning.

Find den billigste lejebil i Hamborg Find Billeje her --> Sammenlign priser her