Billeje Leipzig lufthavn

Hvis du flyver til Leipzigs internationale lufthavn, også kaldt Halle lufthavn, er der nærliggende at leje din lejebil direkte ved ankomsten til lufthavnen, så du nemt, hurtigt og billigt kan komme videre på din rejse i Leipzig eller andre steder i Tyskland. Du kan også vælge at leje din lejebil i Leipzig by, da lufthavnen ligger forholdsvis tæt på Leipzig centrum (omkring 21 kilometer), og du derved kan komme hurtigt ind til byen.

Billigste billeje i Leipzig lufthavn

Du har mulighed for at finde den billigste billeje i Leipzig lufthavn og bestille den online på en hurtig, nem og tryg måde her på Billeje.info. Du behøver ikke at gøre andet end at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Leipzig lufthavn ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du er lidt usikker på, hvordan det hele fungerer og hvad din reservation dækker og ikke dækker, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Leipzig lufthavn og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Lufthavnen

Leipzig/Halle Lufthavn er en international lufthavn og den største lufthavn i nærheden af byen. Lufthavnen tilbyder en række sæsonbetonede charterfly, samt en række både nationale og internationale rutefly, betjent af store europæiske flyselskaber som Lufthansa, Air Berlin og Ryan Air. Lufthavnen har mere end 2 millioner passagerer om året.

Den tidligere militære lufthavn i nærheden af Altenburg , Thüringen, som hedder Leipzig-Altenburg Lufthavn, beliggende omkring en halv times kørsel fra Leipzig, var tidligere (indtil 2010) benyttet af Ryanair.

Transport fra lufthavnen

Som sagt ligger lufthavnen kun omkring 21 kilometer fra Leipzig centrum. Hvis du vælger ikke at leje din lejebil i lufthavnen, er der mulighed for at komme videre fra lufthavnen med tog, idet der går tog fra banegården i lufthavnen til byer som Magdeburg, Hannover , Köln og Dresden. Der er også et hurtig-tog direkte til Leipzig ‘s indre by og Halle (Saale) by fra lufthavnen.

Der er også busser fra lufthavnen, idet Berlin Linien Bus giver intercity busforbindelser til og fra lufthavnen som en del af dens Eisenach-Berlin-rute. Der er fire daglige stop fra og tre mod Berlin LEJ.  FlixBus går to gange om dagen mellem lufthavnen og byerne Dresden, Göttingen og Kassel og én gang om dagen til Dortmund og Köln.

Desuden er lufthavnen forbundet  med to motorveje: A14, der går mod Dresden (130 km), Halle (Saale, 20 km) og Magdeburg (130 km) og A9, der går mod München (430 km), Nürnberg (280 km) og Berlin (180 km).

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Leipzig lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her