Billeje Wuppertal

Her på Billeje.info kan du finde den billigste billeje i Wuppertal i søgemaskinen foroven og bestille din lejebil hurtigt, sikkert og nemt online, så du har alt klart allerede inden, du ankommer til Wuppertal.

Wuppertal

Wuppertal ligger omkring floden Wupper syd for Ruhr-området i delstaten Nordrhein-Westfalen i Tyskland. Med en befolkning på omkring  350.000 er det den største by i Bergisches Land, der har navn efter det tidligere hertugdømme Berg, og er den syttende-største by i Tyskland målt på indbyggerantal. Byen er kendt for dens mange grønne områder; to tredjedel af kommunens areal udgøres af grønne områder, hvilket gør, at der er parker, skov og skråninger indenfor gåafstand overalt i byen.  Byen er også kendt for sin hængebane, Wuppertal Schwebebahn, som er den ældste elektrisk bårne hængebane i verden.

Ligesom andre regioner enten i eller tæt på det berømte Ruhr-område i Nordrhein-Westfalen var Wupper-dalen engang – i det 18. og 19. århundrede – én af de største industrielle regioner i det kontinentale Europa. Det var blandt andet den stigende efterspørgsel efter kul fra tekstilfabrikker og smede-butikker i Wupper-dalen, som medvirkede til den enorme industrielle udvikling i det nærliggende Ruhr-område.

Selvom der er sket mange ting siden det 18. og det 19. århundrede på det industrielle område, så er Wuppertal stadig et stort industrielt center i Nordrhein-Westfalen, med produktion indenfor tekstiler, metallurgi , kemikalier, lægemidler, elektronik, biler, gummi, køretøjer og tryknings-udstyr blandt de største industrier i området. Det kendte lægemiddel Aspirin stammer fra Wuppertal.

Klima

Wuppertals har et maritimt og subatlantisk præget klima, der fører til generelt kølige somre og relativt milde vintre.
Der er meget regn i området, hvilket igen skyldes byens beliggenhed i det vestlige Tyskland, hvor de fugtige atlantiske luftmasser hyppigt mødes med de fra vest kommende luftstrømninger. Den gennemsnitlige årlige nedbørsmængde på 1116 mm i dalen og 1183 på højderne er omkring dobbelt så høj som i hovedstaden Berlin og er én af de højeste i Tyskland. De vådeste måneder er henholdsvis december og juni.

Den varmeste måned i Wuppertal er juli er med en gennemsnitlig temperatur på 17,2 grader, mens den varmeste måned er januar måned med en gennemsnitlig temperatur på 1,9 grader. Det gennemsnitlige årlige antal solskinstimer ligger lidt under det tyske gennemsnit på 1550 timer.

Infrastruktur

Wuppertal har som de fleste andre tyske byer en fremragende infrastruktur, herunder en god adgang til det tyske autobahn-system, dvs. motorvejsnettet. A46, der kommer fra Düsseldorf, går gennem den nordlige del af byen og støder i Wuppertal-Nord motorvejskrydset på A1. Ved motorvejskryds også begynder på Recklinghausen til Munster førende A 43 . I den vestlige del af byen grene på Sonnborner krydse den A 535 på A 46 i retning af Velbert fra. Den Sonnborner Korset er et af de største knudepunkter i Tyskland.

Byen er også forbundet med flere hovedlandeveje. På hovedveje , der fører B 7 , i B 224 og B 228 , der i Vohwinkel distriktet har sin østlige ende, gennem Wuppertal. B 7 er den vigtigste trafikåre i byen, fordi der siden 1788 den forbinder bydelene Barmen og Elberfeld og er oversået med mange monumentale by og historisk betydningsfulde bygninger. Indtil år 2007, gik gennem B 51 , byen i nord-syd-retning mellem Sprockhövel og Remscheid den 1. Januar 2008 blev omklassificeret fra nationale vej 58th Siden da tage de føderale hovedveje 43 og 1 deres forbindelse.

De nærmeste internationale lufthavne i området omkring Wuppertal er Düsseldorf  lufthavn og Köln/Bonn lufthavn, der kan nås indenfor 30-40 minutter i en lejebil.

Billigste billeje i Wuppertal

Du kan finde den billigste billeje i Wuppertal i søgemaskinen oven over denne artikel og bestille din lejebil online hurtigt, nemt og sikkert. Du behøver ikke at gøre andet end at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Wuppertal ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen, som bl.a. inkluderer fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Hvis du er i tvivl om, hvordan det hele fungerer og hvad din reservation dækker og ikke dækker, eller har spørgsmål vedrørende kørsel i udlandet, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Wuppertal og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Wuppertal Find Billeje her --> Sammenlign priser her