Billeje Düsseldorf Lufthavn

Hvis du flyver til Düsseldorf Lufthavn, også kendt som Rhein-Ruhr Lufthavnen, er det oplagt at leje en bil med afhentning direkte ved ankomsten til lufthavnen. Så kan du nemt rejse omkring i Ruhrdistriktet og eventuelt videre til andre dele af Tyskland. Bestil din lejebil i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du finder billige priser fra de forskellige udlejere i lufthavnen samlet på ét sted.

Düsseldorf Lufthavn er den største lufthavn i Rhein-Ruhr regionen. Foto: Michael Gaida, Pixabay.

Sådan finder du billigste billeje i Düsseldorf Lufthavn

Øverst her på siden kan du i søgemaskinen hurtigt finde den billigste biludlejning i Düsseldorf. Søgemaskinen leder nemlig efter de bedste tilbud på lejebiler fra alle de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen, som blandt andre inkluderer Avis, Buchbinder, Europcar og Sixt. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste den ønskede lejeperiode, så finder den automatisk de billigste lejebiler i Düsseldorf Lufthavn.

Søger et godt tilbud på en bestemt type lejebil? Du har mulighed for at finjustere søgeresultatet ved hjælp af en filterfunktion. Skal du for eksempel have god plads til bagage og passagerer, kan du vælge kun at se priser på 7-sæders Minivans. Rejser du alene, er det måske mere relevant at indsnævre søgeresultatet til kun at vise lejebiler i ‘Mini’ eller ‘Kompakt’ klassen. Du kan ligeledes bruge søgemaskinens filterfunktion til kun at se tilbud fra bestemt biludlejningsselskaber.

Biludlejningsselskaberne har skranker i ankomstområdet, hvor nøgler udleveres. Selve lejebilerne findes i biludlejningscenteret, et parkeringshus lige i nærheden. Skal du returnere din lejebil i Düsseldorf Lufthavn? Efter afkørslen fra motorvejen følger du først skiltet mod ” Abflug ” (afgange) og dernæst mod “Mietwagen” (lejebiler).

Hvis du har spørgsmål i forbindelsen med det at bestille en lejebil her på Billeje.info, kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål på vores side med hyppigst stillede spørgsmål.

Lidt fakta om Düsseldorf Lufthavn

Düsseldorf Lufthavn, der officielt hedder Düsseldorf Airport (lufthavnskode DUS), ligger i forstaden Lohausen omkring 7 kilometer nord for Düsseldorfs centrum, og cirka 20 kilometer syd-vest for Essen. Der er gode vejforbindelser til og fra lufthavnen, først og fremmest via motorvejen Bundesautobahn 44 (A44). Det tager normalt kun et kvarters tid at køre ind til centrum af Düsseldorf, men lufthavnen ligger også godt placeret for dig, der for eksempel skal videre mod Wuppertal, Duisburg eller Essen, som alle ligger inden for en halv times kørsel.

Lufthavnen er med omkring 24 millioner passagerer årligt den tredje mest travle i Tyskland efter Frankfurt Lufthavn og München Lufthavn. Der er tre terminaler i lufthavnen, A, B og C, der er forbundet indbyrdes, så terminalerne i praksis fremtræder som forskellige forhaller i den samme terminalbygning.

Du finder alle de faciliteter i terminalerne, som man kan forvente af en moderne lufthavn. Det vil sige et godt udvalg af spisesteder, der inkluderer alt fra international fastfood til fine restauranter, samt bagerier med sødt til både voksne og børn. Tilsvarende kan du nemt fordrive ventetiden med at udforske de mere end 60 forskellige butikker i lufthavnen, der byder på alt fra modetøj til rejsetilbehør. Sidst, men ikke mindst, inkluderer lufthavnsfaciliteterne et bredt udvalg af biludlejningsselskaber til dig, der vil hurtigt videre uden at skulle bekymre dig om offentlig transport.

Derfor skal du leje en bil i Düsseldorf Lufthavn

Det er muligt at komme videre fra lufthavnen med bus eller tog, men hvad angår fleksibilitet, er der ikke noget som kan matche en lejebil. Når du har udforsket seværdighederne i selve Düsseldorf, har du med billeje således også mange andre spændende destinationer inden for din rækkevidde.

Populære destinationer inden for én times kørsel

  • Köln – en af Tysklands ældste byer med en smuk katedral
  • Zeche Zollverein – nedlagt kulmine som er opført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
  • Neanderthal Museum – spændende museum for hele familien. Ligger nær stedet, hvor det første Neanderthal-fund blev gjort for 160 år siden.
  • Schloß Dyck – en romantisk lille slot omkring 25 kilometer vest for Düsseldorf.

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Düsseldorf Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her