Billeje Köln lufthavn

Hvis du flyver til Köln/Bonn lufthavn, der som navnet antyder betjener to kendte tyske byer, Köln og Bonn, er det oplagt at leje din lejebil direkte ved ankomsten til lufthavnen, så du får alle fordelene ved at kunne bevæge dig fleksibelt, hurtigt og nemt rundt i Köln og omegn – eller videre på din tyske færd, hvad enten det er på en forretningsrejse, en ferie eller et kortere eller længere besøg.

Köln lufthavn

Köln/Bonn lufthavn, der på tysk hedder Flughafen Köln/Bonn, undertiden også Köln/Bonn-Konrad Adenauer eller Flughafen Köln-Wahn, ligger i bydelen Porz i Köln, og er smukt omgivet af Wahner Heide-naturreservatet, ca. 14,8 km sydøst for Kölns centrum, og 16 km nordøst for Bonn.

Lufthavnen er den sjette-største lufthavn i Tyskland og en af landets få 24-timers lufthavne. Hvad angår fragtfly, er lufthavnen endnu større, nærmere bestemt den andenstørste i Tyskland. Lidt over 9 millioner passagerer rejser hvert år gennem lufthavnen.

Cologne Airport huser bl.a. de  tyske og europæiske rumfartsorganer DLR og EAC, der er en del af ESA, og som træner astronauter til udforskning af rummet

Billigste biludlejning i Köln lufthavn

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Köln lufthavn via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste de informationer om afrejsetidspunkt og destination m.m., som du bliver spurgt om, så finder søgemaskinen automatisk det bedste tilbud til dig. På denne måde kan du ordne din billeje online hurtigt, nemt og sikkert allerede inden du lander i Köln lufthavn.

Med i prisen er bl.a. fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Köln lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens nyttige filter til at finde netop den lejebil i Köln lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Köln – Nordrhein-Westfalens perle

Kóln er Tysklands fjerdestørste by (efter BerlinHamburg og München), og er den største by i både den tyske stat Nordrhein-Westfalen og inden for det mægtige Rhein-Ruhr-byområde, der er ét af Europas største.

Byen ligger på begge sider af floden Rhinen og rummer bl.a. en berømt katedral, Kölner Dom, som er sæde for den katolske ærkebiskop i Köln, samt ét af Europas ældste og største universiteter.  Den blev oprindeligt grundlagt af romerne ca. 50 e.Kr., under navnet Colonia Claudia Ara Agrippinensium og blev senere hovedstad i den romerske provins Germania Inferior. Byen var ét af de ledende medlemmer af Hanseforbundet og en af de største byer nord for Alperne i middelalderen og renæssance-tiden.

Idag er Köln et stort kulturelt centrum i Rheinlandet og har en levende kunstscene med mere end tredive museer og hundredvis af gallerier, samt et af Tysklands største messe-centre, Køln Exhibition Centre.

Andre populære tyske billeje-destinationer

Du kan også læse om andre af vores billeje-destinationer i Tyskland her på Billeje.info, bl.a. Flensborg, der er én af vores mest populære destinationer blandt vores trofaste kunder.

 

Find den billigste lejebil i Köln lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her