FDM

Billeje med FDM Travel

FDM er en forkortelse for “Forenede Danske Motorejere”, som er en forening der har eksisteret siden 1906. Foreningen ejer bl.a. FDM Travel, som er specialister i at arrangere ferierejser og bl.a. også formidler billeje. Ønsker du at sammenligne priser på billeje med FDM biludlejning, kan du gøre det i søgemaskinen herover, og måske opnå en rabat.

Udover lejebiler, kan du booke alle årets ferier hos FDM Travel – de sammensætter din rejse helt som du vil have den, uanset om du drømmer om at nyde et par fridage i Nordtyskland eller om den store oplevelsestur i Australien, USA eller Østen. I mange sammenhænge giver det god mening at have booket et lejebil inden afrejse, så man kan gå direkte til skranken og hente bilnøglerne ved ankomst.

Priser og rabatter på lejebiler fra FDM Travel billeje

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra forskellige firmaer, med de priser og rabatter du har fået fra FDMs billeje. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning. Hvis du booker en rejse med FDM Travel kan det være en god idé at booke lejebilen som en del af en pakkerejse. Det betyder at hvis dit fly fx. bliver forsinket, så hænger du ikke selv på regningen til at fremskaffe en ny udlejningsbil på destinationen.

Søg billeje i hele verden med FDM Travel
Solopgang over markerne ved Naundorf – oplev Tyskland med billeje fra FDM Travel. Foto: acidpix

FDM og billeje i USA

Hos FDM biludlejning kan du få råd og vejledning ang. leje af bil i USA, hvor markedet er helt enormt – og afstandene ligeså. Det er sædvanligvis nemt at booke udlejningsbiler i USA – også uden hjælp fra FDM – da amerikanerne er et folkefærd som næsten altid vælger bilen fra for offentlig transport. Du skal dog være opmærksom på at dette også er et land hvor man gerne vil sælge en forsikring du ikke har brug for.

Så hvis du skal rejse til USA og bruge en lejebil, er det en god idé at have styr på sine egne forsikringer hjemmefra. Undersøg din indbo- og rejseforsikring og se, om ikke du allrede er godt dækket på selvrisikoen, så du ikke behøver tegne ekstra forsikringer ved ankomst til USA. Skulle du alligevel løbe ind i problemer er det en god idé at være medlem af FDM, da de kan hjælpe dig med at løse evt. juridiske udfordringer. Du kan blive medlem her.

Kontakt information til FDM Travel billeje

Vil du i kontakt med FDM Travel billeje kan det ske på følgende adresse:

FDM Travel
Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: 70 11 60 11

Find den billigste lejebil med FDM Find Billeje her --> Sammenlign priser her