Billeje Bonn

Her på siden kan du finde den billigste billeje i Bonn via søgemaskinen foroven og bestille din lejebil online nemt, hurtigt og sikkert, så den er klar til dig, når du ankommer til Bonn.

Bonn

Bonn, der var de facto hovedstad i Vesttyskland fra 1949 til 1990 og det officielle sæde for regeringen i det genforenede Tyskland fra 1990 til 1999, hvor regeringen rykkede til den nuværende hovedstad Berlin, ligger ved bredden af den berømte flod Rhinen i staten Nordrhein-Westfalen i det vestlige Tyskland.  På trods af byens tabte status som regeringssæde og hovedstad er den fortsat et centrum for landets politik og administration og rummer idag halvdelen af alle offentlige arbejdspladser, mange ministerier, samt en lang række andre regeringsorganer.

Bonn har med tiden også udviklet sig til et knudepunkt for internationalt samarbejde, navnlig på området for miljø og bæredygtig udvikling.  Byen er således vært for omkring 18 FN-institutioner og er blevet et internationalt centrum for konferencer i forbindelse med FN´s arbejde, især på miljø-området. Byen er også hjemsted for ét af Tysklands mest velrenommerede universiteter, Bonn universitet.

Infrastruktur

Ligesom de fleste andre tyske byer har Bonn en fremragende infrastruktur, der gør det let at komme rundt i og omkring byen, hvadenten det er i lejebil, med offentlige transportmidler eller på cykel.

Veje

Bonn er forbundet med  motorvejene 59, 555, 562 og 565, samt landevejene 9 , 42 og 56. Da floden Rhinen gennemkrydser byen fra den ene ende til den anden, er vejbroerne i byen vigtige. Især vejbroerne for A562, A565 og B 56 er specielt betydningsfulde for byens trafik. Det samme gælder for de vejunderføringer, der forbinder nord og syd af Rhinen-området.

Hvis du skulle få lyst til at tage en tur rundt på en cykel, så kan det være relevant at vide, at Bonn er én af de mest cykelvenlige byer i Nordrhein-Westfalen.

Jernbane

Bonn er også forbundet med det tyske jernbanenet, herunder InterCityExpress-toge og InterCity-toge, hvoraf nogle Express-toge og de fleste Intercity-togeanløber Bonn Hauptbahnhof. mens Siegburg/Bonn banegården ligger på Køln-Frankfurt højhastighedstogs-linjen udenfor Bonn.

Lufthavn

Bonns nærmeste internationale lufthavn er Köln/Bonn lufthavn, der på tysk hedder Flughafen Köln/Bonn, undertiden også Köln/Bonn-Konrad Adenauer eller Flughafen Köln-Wahn. Lufthavnen ligger i bydelen Porz i Köln, og er smukt omgivet af Wahner Heide-naturreservatet, ca. 14,8 km sydøst for Kölns centrum, og 16 km nordøst for Bonn. Lufthavnen kan nås i lejebil fra Bonn via A59 eller en ekspresbus (hvis man ikke er i lejebil).

Læs her mere om Köln/Bonn internationale lufthavn.

Klima

Bonn, der hører til de byer i den vestlige del af Tyskland med et Atlanterhavs-kystklima, har ét af de varmeste klimaer i Tyskland med en gennemsnitlig årlig temperatur på 10,3 grader. Den gennemsnitlig temperatur i årets koldeste måned, januar, ligger på 2,0 grader, mens den gennemsnitlige temperatur i årets varmeste måned, juli, er 18,7 grader.

To af grundene til denne høje middeltemperatur er en relativ høj luftfugtighed og at byen ligger i læ af Eifelbjergene, når de vestlige luftstrømme fra Atlanterhavet blæser ind over kontinentet. At byen således ligger i læ, bevirker også, at temperaturen inden for bygrænsen, for eksempel i juli måned, i gennemsnit ligger 3 til 5 grader højere end i de omkringliggende områder.

Billigste billeje i Bonn

Du kan finde den billigste billeje i Bonn i søgemaskinen oven over denne artikel og bestille din lejebil online hurtigt, nemt og sikkert. Det eneste, du behøver at gøre er at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Bonn ved at sammenligne priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen, som bl.a. inkluderer fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bestille og hvad din reservation dækker og ikke dækker, eller har spørgsmål vedrørende kørsel i udlandet, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Bonn og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Bonn Find Billeje her --> Sammenlign priser her