Billeje Köln

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Köln via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste de informationer om afrejsetidspunkt og destination m.m., som du bliver spurgt om, så finder søgemaskinen automatisk det bedste tilbud til dig. På denne måde kan du ordne din billeje online hurtigt, nemt og sikkert allerede inden du ankommer til Köln, hvadenten det er på forretningsrejse, ferie eller et kort eller langt besøg.

Med i prisen er bl.a. fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan særlige betingelser gælde for din billeje i Köln som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Köln, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Köln

Köln er Tysklands fjerdestørste by (efter BerlinHamburg og München), og er den største by i både den tyske stat Nordrhein-Westfalen og inden for Rhein-Ruhr-området ; ét af de store europæiske storbyområder med mere end ti millioner indbyggere.

Köln ligger på begge sider af floden Rhinen og rummer bl.a. den berømte katedral (Kölner Dom på tysk), som er sæde for den katolske ærkebiskop i Köln og et kendt universitet, som er ét af Europas ældste og største universiteter.

Køln er et stort kulturelt centrum i Rheinlandet og har en levende kunstscene. Byen er også hjemsted for mere end tredive museer og hundredvis af gallerier. Udstillinger spænder fra lokale antikke romerske arkæologiske steder til moderne grafik og skulptur. Messe-centret Cologne Trade Fair, der er ét af Tysklands største, har været vært for en række store internationale messer, såsom Art Cologne , imm Cologne , Gamescom og Photokina.

Kölns klima

Køln er en af de varmeste byer i Tyskland. Den har et tempereret – oceanisk klima med forholdsvis milde vintre og varme somre. Det er også en af de mørkeste byer i Tyskland, med kun 1427 timers sol om året. Dens gennemsnitlige årlige temperatur er mellem 10,3 – 14,8 grader i løbet af dagen, og 5,8 grader om natten. I januar er den gennemsnitlige temperatur 2,6 grader, mens den gennemsnitlige temperatur i juli er 18,8 grader. Nedbøren er jævnt fordelt over hele året.

Kölns historie

Köln blev oprindeligt grundlagt af romerne omkring 50 e.Kr. under navnet Colonia Claudia Ara Agrippinensium, hvorefter den blev hovedstad i den romerske provins Germania Inferior og hovedkvarter for militæret i regionen, indtil frankerne besatte den i 462. 

I middelalderen blomstrede den som én af de vigtigste store handelsruter mellem øst og vest i Europa og byen var én af de ledende medlemmer af Hanseforbundet og en af de største byer nord for Alperne i middelalderen og renæssancen. 

Under Anden Verdenskrig var Köln var én af de mest bombede og ødelagte byer i Tyskland; ødelæggelser, der reducerede befolkningen med hele 95%, og gjorde kål på næsten alle historiske bygninger. Efter krigen fulgte et stort arbejde med at genopbygge byen, hvilket har ført til det brogede og spændende bybillede, man ser idag.

Transport til og fra Köln

Kölns internationale lufthavn er lufthavnen Köln / Bonn (CGN). Den kaldes også Konrad Adenauer lufthavnen efter Tysklands første kansler i efterkrigstiden (efter Første Verdenskrig) Konrad Adenauer, der blev født i byen og var borgmester i Köln fra 1917 til 1933. Lufthavnen deles med nabobyen Bonn . Køln er hovedkvarter for Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). 

Du kan også læse om andre billeje-destinationer i Tyskland, herunder den meget populære Flensborg.

Find den billigste lejebil i Köln Find Billeje her --> Sammenlign priser her