Billeje Bochum

Her på Billeje.info kan du finde den billigste billeje i Bochum og bestille din lejebil hurtigt, sikkert og nemt online via søgemaskinen foroven.

Bochum

Bochum ligger i delstaten Nordrhein-Westfalen og er derfor en del af det kendte Ruhr-område i den vestlige del af Tyskland. Med en befolkning på lidt under 400.000 indbyggere er det den 16. mest folkerige by i Tyskland, ét af fem regionale centre i Ruhr-området og den næststørste by i Westfalen.

Byen er især kendt for sine mange højere læreanstalter og filialer af universiteter, herunder Ruhr-Universitetet, som med over 30.000 studerende er ét af de største universiteter i Tyskland. Blandt de mest kendte institutioner og vartegn er også byens museum for minedrift (på tysk: Deutsches Bergbau-Museum Bochum), der er ét af de mest besøgte museer i Tysklandbyens skuespilhus, byens planetarium, byens jernbanemuseum, det berømte gastronomiske kvarter kaldet Bermuda3eck med over 60 gastronomiske forretninger/beværtninger, samt byens zoologiske have.

Ligesom andre byer i Ruhr-området var Bochum engang et center for minedrift, men med tiden er mineindustrien i Bochum svundet kraftigt ind og byen ernærer sig nu mest af service-industrien.

Infrastruktur

Bochum har ligesom næsten alle tyske byer en fremragende infrastruktur, som gør brug af lejebil til en god og tryg oplevelse. Byen er gennemkrydset af tre føderale motorveje,  40 (Dortmund – Venlo), 43 (Münster – Wuppertal), og 44 (Aachen – Kassel), samt en motortrafikvej, Bochumer Ring, der tidligere hed NS 7.

Derudover passerer tre nationale hovedveje også gennem byen, nemlig B 51 (Osnabrück – Bochum – Bitburg), B 226 (Hagen – Bochum – Gelsenkirchen), og 235 B (Datteln – Bochum – Witten).

Det er planlagt at bygge en vej, den såkaldte Opel Spange, der kombinerer A 44 og A 40 over den tidligere NS 7. Ifølge den nuværende planlægning vil det relevante afsnit af Bochumer Ring blive opgraderet til hovedvej 448. Det er også planlagt, at A 40 skal udvides til seks spor på strækningen indtil Essen. Byggeplanerne står dog for tiden i bero, da forbedringen af øst-vest-trafikken gennem Ruhrområdet har fået højeste prioritet de seneste år.

Lufthavn

Bochum har ikke selv nogen international lufthavn, men den ligger i forholdsvis kort afstand til flere internationale lufthavne, såsom Dortmund lufthavn (31 km), Essen/Mülheim lufthavn (27 km) Köln/Bonn lufthavn (86 km) og Düsseldorf lufthavn (47 km).

Billigste billeje i Bochum

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Bochum og bestille den online hurtigt, nemt og sikkert. Du behøver ikke at gøre andet end at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Bochum ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen. og  med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Hvis du er i tvivl om, hvordan det hele fungerer og hvad din reservation dækker og ikke dækker, eller har spørgsmål vedrørende kørsel i udlandet, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Bochum og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Bochum Find Billeje her --> Sammenlign priser her