Billeje Mannheim

Her på Billeje.info kan du finde den billigste billeje i Mannheim via søgemaskinen oven over denne artikel, der sammenligner priser fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og bestille din lejebil hurtigt, nemt og sikkert online.

Mannheim

Mannheim ligger ved sammenløbet af floderne Rhinen og Neckar i det nordvestlige hjørne af deltstaten Baden-Württemberg i det sydvestligste hjørne af Tyskland. Rhinen adskiller Mannheim fra byen Ludwigshafen beliggende vest for den i Rheinland-Pfalz, og med delstaten Hessen lige nord. Med sine omkring 315.000 indbyggere er det den tredjestørste by i Baden-Württemberg, efter Stuttgart og Karlsruhe, og den tyvende-største by i Tyskland.

Byen er et vigtigt industrielt og kommercielt centrum i Baden-Württemberg, og et vigtigt trafikknudepunkt mellem storbyerne Frankfurt og Stuttgart. Byen rummer blandt andet det næststørste jernbaneværft i Tyskland og én af de vigtigste indre havne i Europa.

Opfinder-by

Mannheim er også en rigtig opfinderby –  mange vigtige opfindelser kommer fra her fra byen, såsom den første to-hjuler opfundet af Karl Drais i 1817, den første elektriske elevator opfundet af  Werner von Siemens i 1880, den første bil af Karl Benz i 1886, den første Lanz Bulldog-traktor i 1921, det første raketfly af Julius Hatry bygget i 1929 og  Hugo Stotz´s patent på opfindelsen af automatsikring i 1924.

Usædvanligt gadebillede

Mannheim har en usædvanlig gade- og vejstruktur, idet det er fastlagt i et gittermønster, der har ført til øgenavnet “die Quadratestadt” (“byen af kvadrater”).

Kurfyrste-by

Historisk er byen kendt for at have været tilholdssted for flere vigtige tyske kurfyrster i det syttende og attende århundrede, som fra 1760 residerede på det berømte Mannheim palads, der siden blev et vigtigt politisk, videnskabeligt og kulturelt centrum (indtil slutningen af det attende århundrede) og blandt andet var vært for gæster som Goethe, Mozart og Schiller.

Mannheim er idag også et regionalt centrum for teater- og museumsliv med betydningsfulde kulturelle institutioner som Nationaltheater Mannheim, Kunsthalle Mannheim, Reiss-Engelhorn-Museet og det såkaldte Technoseum.

Infrastruktur

Mannheim har – som de allerfleste tyske byer i tiden efter genforeningen – en fremragende infrastruktur, der gør det let at bevæge sig rundt i byen og dens omegn i en lejebil.

Veje

Byen er forbundet med en række vigtige motor- og landeveje. Byen er omgivet af en ringvej med hele syv motorvejskryds. I nord og øst omgiver motorvej 6 (Saarbrücken – Nürnberg) byen, mens A61 fuldender motorvejsringen mod vest og syd. I den nordøstlige del af Mannheim går A 67 i retning mod Darmstadt og Frankfurt. Fra øst  går A656 i retning mod Heidelberg og A 659 i retning mod Weinheim. Byen gennemkrydses også af de vigtige landeveje 36, 37, 38, 38a og 44.

Lufthavn

Mannheim besidder en kommerciel lufthavn i kvarteret Neuostheim, City Airport Mannheim. Frankfurt internationale lufthavn, én af Europas største lufthavne, ligger kun 65 km nord for byen og kan nås i tog på 30 minutter – i en lejebil på omkring 50 minutter.

Billigste billeje i Mannheim

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Mannheim og bestille din lejebil online hurtigt, nemt og sikkert. Indtast de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Mannheim ved at sammenligne priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen, som bl.a. inkluderer fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Hvis du vil have gode råd og tips til din billeje, eller vil vide, hvad din reservation dækker og ikke dækker, eller har spørgsmål vedrørende kørsel i udlandet, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Mannheim og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Mannheim Find Billeje her --> Sammenlign priser her