Billeje Dresden lufthavn

Dresden internationale lufthavn, der tidligere var kendt som Flughafen Dresden-Klotzsche, ligger i distriktet Klotzsche, omkring 9 km nord for byens centrum. Lufthavnen relancerede sig selv som “Dresden Internationale Lufthavn” i september 2008 efter en række omfattende udbygninger og udvidelser af den hidtidige lufthavn. Hvis du flyver til Dresden, er det oplagt at leje din bil direkte ved ankomsten til lufthavnen, så du kan komme let og hurtigt videre på din rejse; altsammen kan gøres sikkert og i god tid online, som du kan se af nedenstående afsnit.

Billigste billeje i Dresden lufthavn

Du har mulighed for at finde den billigste billeje i Dresden lufthavn og bestille den online på en hurtig, nem og tryg måde her på Billeje.info. Du behøver ikke at gøre andet end at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Dresden lufthavn ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du er lidt usikker på, hvordan det hele fungerer og hvad din reservation dækker og ikke dækker, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Dresden lufthavn og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Lufthavnen

Dresden Internationale Lufthavn har lidt under 2 millioner passagerer om året og benyttes af nogle af de største flyselskaber i Europa, såsom Lufthansa, Air France, Air Berlin og Germania. Der flyves både til nationale og internationale destinationer, herunder til Moskva, Barcelona, Gran Canaria, Kos, Rhodos, Palma de Mallorca, Burgas, Korfu, Heraklion, London, Antalya, München, Düsseldorf og flere andre destinationer. I øjeblikket er der ingen direkte flyvninger til Danmark.

Personbefordring i lufthavnen bestyres af Lufthansas Airport Services Dresden GmbH (LASD), et datterselskab af Lufthansa, og AHS (Aviation Handling Services). De generelle luftfartstjenester udbydes af selve lufthavnen.

Transport og infrastruktur

Dresden Lufthavn ligger som sagt ca. 9 km nord for centrum af Dresden. Den direkte rejse fra Dresden by til lufthavnen tager cirka 20 minutter. Der findes et væld af transportmuligheder ind til byen, men det ideelle i denne sammenhæng er naturligvis at leje en lejebil.

Lufthavnen har adgang til et tilstødende vejkryds på Autobahn A4, som passerer det centrale Dresden på dens rute fra Aachen på den hollandske grænse til Görlitz på den polske grænse. Forskellige kryds i Dresden-området forbinder A4 til A13 mod Berlin, og A17 mod den tjekkiske grænse og Prag.

Lufthavnen har et multi-parkeringshus med cirka 1.500 pladser forbundet med terminalbygningen via en glasoverdækket gangbro. Derudover er der tre parkeringspladser beregnet til langt ophold, og én parkeringsplads beregnet til kort ophold lige ved siden af terminal-indgangen.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Dresden lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her