Billeje Essen

Med en lejebil i Essen har du adgang ikke blot til selve byen Essen, beliggende på Ruhr-flodens bredder, men også til hele den centrale del af Ruhr-området i delstaten Nordrhein-Westfalen.  Byen er den 9. største by i Tyskland og har ca. 560.000 indbyggere. Den er grundlagt omkring 845 og var tidligere ét af Tysklands vigtigste områder for kul-og stål-produktion, hvilket tiltrak arbejdere fra hele landet, hvorfor den var den 5.-største by i Tyskland mellem 1929 og 1988 med over 730.000 indbyggere i 1962. Byen har siden udviklet en stærk tertiær sektor, og er idag hjemsted for 13 af de 100 største tyske firmaer.

I 1958 blev byen valgt som sæde for det romersk-katolske bispedømme i Ruhr-området (ofte omtalt som Ruhrbistum eller bispedømmet af Ruhr ).

Billigste billeje i Essen

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Essen via søgemaskinen foroven (se over denne artikel), der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er bl.a. fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen. Du kan således bestille din lejebil I Essen hurtigt, nemt og sikkert online, allerede inden du ankommer til Essen, og derved både spare tid, energi og penge.

Hvis du har spørgsmål angående billeje i udlandet, samt forhold, der vedrører bestilling af lejebil her på Billeje.info, så råder vi dig til at læse vores side med hyppigst mest stillede spørgsmål igennem.

Essens infrastruktur

Infrastrukturen, som er meget vigtig, når man lejer en bil i udlandet, er særdeles god i Essen, ligesom den er det i de fleste større tyske byer. Vejnettet i Essen består således af mere end 3.200 gader, som i alt har en længde på ca. 1600 km. 

Tre motorveje, såkaldte Autobahnen, forbinder Essen med andre byer, navnligt Ruhrschnellweg (Ruhr motortrafikvej, A 40), der løber direkte gennem byen, og deler den over i to halve. I en vestlig-østlig retning forbinder A 40 den hollandske by Venlo med Dortmund, der løber gennem hele Ruhr -området. Det er en af de mest befærdede færdselsårer i Ruhr-området (med ca. 140.000 køretøjer om dagen!) og lider af kraftig trafikbelastning i myldretiden, hvilket er grunden til mange mennesker i området  kalder denne vejstrækning for Ruhrschleichweg.

En del af A40-motorvejen er ikke synlig i centrum af Essen, da en tunnel blev bygget i 1970’erne samtidig med, at den daværende Bundesstraße blev opgraderet til motorvej.

Mod nord forbinder A42 flygtigt  Essen med de omkringliggende byer Oberhausen og Gelsenkirchen m.fl. Et segment af A 52 forbinder Essen med den mere sydlige region omkring Düsseldorf .

Med henholdvis A40 og A52 i de sydlige dele af byen og A 42 i den nordlige del er der et hul i motorvejs-systemet, som ofte fører til kødannelse i myldretid på de veje, der fører fra de centrale til de nordlige bydele. En udvidelse af A52 for at lukke dette hul er planlagt, men endnu ikke udført.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Essen Find Billeje her --> Sammenlign priser her