Billeje Hannover

Hannover, beliggende  på bredden af floden Leine, er hovedstaden i delstaten Niedersachsen  i Tyskland og et vigtigt center i det nordlige Tyskland, kendt for at være vært for de gigantiske årlige kommercielle messer, såsom Hannover Fair og CeBIT. Med lidt over en halv million indbyggere er byen den trettende-største by i Tyskland målt på indbyggerantal.  Hannover er også af national betydning på grund af dets universiteter og medicinske skole, dens internationale lufthavn, og byens store zoo.

Af ikke ringe betydning for en billeje i Hannover er byen er også et vigtigt trafikknudepunkt, der via motorveje (de såkaldte Autobahnen) forbinder de europæiske hovedstrækninger i øst-vestlig-retning ( Berlin – Ruhr-området ) og nord-sydlig retning ( Hamburg – München m.fl.).

Byen er også et vigtigt historisk centrum, idet den var sæde for et berømt fyrstehus, det såkaldte Huset Hannover, hvis overhoved regerede som hertug af Braunschweig-Lüneburg (senere beskrevet som kurfyrsten af Hannover).

Infrastruktur i Hannover

Hannover har, ligesom næsten alle tyske byer, en fremragende infrastruktur. Byen er et vigtigt knudepunkt for Tysklands motorvejsnet, kaldet Autobahn. Således kydser de to store motorveje, A2 og A7 hinanden ved Kreuz Hannover-Ost, i den nordøstlige udkant af byen. 

Blandt de lokale motorveje er A 352 (en genvej mellem A7 (nord) og A2 (vest)), som også er kendt som lufthavns-motorvejen, fordi den passerer Hannover Lufthavn, samt motorvej A 37.

Herudover former byens motortrafikvejs-system, kaldet Schnellweg på tysk, en vejstruktur, der ligner en stor ringvej sammen med motorvejene A2 og A7. Disse veje er B 3, B 6 og B 65, som tilsammen bliver kaldet henholdsvis Westschnellweg (B6 på den nordlige del, B3 på den sydlige del), Messeschnellweg (B3 bliver til A37 nær Burgdorf , krydser derefter A2, bliver til B3 igen, skifter til B6 ved Seelhorster Kreuz, passerer Hannover-messen som B6 og bliver til A37 igen, før den til sidst smelter sammen med A7) og Südschnellweg (starter som B65, bliver B3/B6/B65 idet den krydser Westschnellweg, hvorefter den bliver B65 igen ved Seelhorster Kreuz).

Lufthavn

Hannover har lufthavnen Hanover/Langenhagen Internationale Lufthavn, der er placeret i Langenhagen, 11 kilometer nord for Hannovers bycentrum. Lufthavnen er den niende-største lufthavn i Tyskland og én af de få lufthavne i landet, der har åbent for flyvninger 24 timer i døgnet.

Læs her mere om billeje i Hannover lufthavn.

Billigste billeje i Hannover

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Hannover og bestille den online hurtigt, nemt og sikkert. Du behøver ikke at gøre andet end at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Hannover ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen. Og  med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Hvis du er i tvivl om, hvordan det hele fungerer og hvad din reservation dækker og ikke dækker, eller har spørgsmål vedrørende kørsel i udlandet, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Hannover og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

 

Find den billigste lejebil i Hannover Find Billeje her --> Sammenlign priser her