Billeje Hannover lufthavn

Hvis du flyver til Hannover lufthavn, også kaldet Langenhagen lufthavn, er det nærliggende at leje din lejebil allerede ved ankomsten til lufthavnen, så du kan komme hurtigt, nemt og billigt videre på din rejse til Hannover eller andre steder i Tyskland.

Her på siden kan du finde den billigste billeje i Hannover lufthavn og bestille den online sikkert og i god tid, inden du tager afsted.

Lufthavnen

Hannover/Langenhagen lufthavn er placeret i Langenhagen, 11 km nord for Hannovers bycentrum. Det er den niende-største lufthavn i Tyskland med over 5 millioner passagerer årligt og én af de få lufthavne i Tyskland, der har åbent for flyvninger 24 timer i døgnet. I praksis er dog få flyvninger mellem kl. 24 og o4. 

Lufthavnen er én af seks baser for det store tyske flyselskab Germanwings, og er den lufthavn i Tyskland, der har flest flyvninger til Rusland og de tidligere Sovjet-stater.

Herudover servicerer lufthavnen flyvninger til en lang række nationale og internationale destinationer, såsom London, Athen, Mallorca, Bruxelles, Istanbul, Barcelona, Malaga, Napoli, München, Frankfurt, Zurich, Wien, Manchester, Bristol, Lanzarote, Ibiza og mange flere. Blandt de største flyselskaber, der benytter lufthavnen, er blandt andre Lufthansa, KLM, Air Berlin, Air France, British Airwais og Turkish Airlines.

Lufthavnen har også direkte flyvninger til København, der udbydes af SAS/Cimber.

Lufthavnens historie og opbygning

Hannover Lufthavn blev åbnet i Langenhagen i 1952. I 1973 åbnede to moderne terminaler, som blev berømte på grund af deres kompakte design.  Disse terminaler A og B, med plads til tolv fly i alt, er stadig i tjeneste i dag. I 1998 åbnedes den større terminal C for at kunne håndtere det voksende antal passagerer, og med den tilføjedes endnu 8 gates. Op til 33 fly kan serveres på samme tid. Terminal D er en ombygget hangar, som udelukkende bruges af Royal Air Force til at transportere britiske tropper til det nordlige Tyskland.

Billigste billeje i Hannover lufthavn

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Hannover lufthavn og bestille den online hurtigt, nemt og sikkert. Du behøver ikke at gøre andet end at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Hannover lufthavn ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen. og  med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Hvis du er i tvivl om, hvordan det hele fungerer og hvad din reservation dækker og ikke dækker, eller har spørgsmål vedrørende kørsel i udlandet, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Hannover lufthavn og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Hannover lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her