Billeje Düsseldorf

Her på Billeje.info har du mulighed for at bestille din lejebil i Düsseldorf hurtigt, nemt og sikkert online og dermed have alt ordnet og planlagt med hensyn til din lejebil allerede inden, du ankommer til Düsseldorf.

Billigste billeje i Düssseldorf

Via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, har du mulighed for at finde den billigste biludlejning i Düsseldorf. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste de informationer, som du bliver spurgt om, så finder søgemaskinen automatisk det bedste tilbud i Düsseldorf til dig.

På vores side med de hyppigst stillede spørgsmål om billeje kan du finde masser af nyttige informationer om, hvad der er inkluderet i prisen på billejen, afhentning og aflevering af lejebil, afbestilling, regler om kørekort i udlandet og mange andre relevante oplysninger i forbindelse med biludlejning i Düsseldorf og det øvrige udland.

Facts om Düsseldorf

Düsseldorf er hovedstaden i staten Nordrhein-Westfalen og udgør midtpunktet i Rhein-Ruhr-regionen, der har ialt 11,5 millioner mennesker. I selve byen Düsseldorf er der omkring 600.000 indbyggere, hvilket gør den til Tysklands syvende mest befolkede by.

Düsseldorf er et af Tysklands finansielle og forretningsmæssige centre og er berømt for sine store messer, der rummer nogle af verdens førende. Kulturelt set er Düsseldorf kendt for sit kunstakademi og for sin banebrydende indflydelse på elektronisk/eksperimenterende musik.

I Mercers globale livs-kvalitets-undersøgelse fra sidste år, Quality of Living 2012, der forsøgte at finde frem til de bedste byer i verden at leve i, rangerede Düsseldorf som den sjette-højst placerede by i verden.

Transport og infratruktur i Düsseldorf

Nordrhein-Westfalen har det tætteste netværk af motorveje i Tyskland og Düsseldorf er direkte forbundet med motorvejene A3A44 , A46 , A52 , A57 , A59 og A524 .

Byen har også en international lufthavn, kaldet Rhein-Ruhr Lufthavnen, som ligger otte kilometer fra byens centrum og som nemt kan nåes med tog eller S-Bahn, men naturligvis endnu lettere i en lejebil, som du lejer direkte ved ankomsten til lufthavnen.

Efter Frankfurt og München er Düsseldorfs lufthavn Tysklands tredjestørste kommercielle lufthavn med 18,6 mio passagerer årligt. Lufthavnen tilbyder 180 destinationer på 4 kontinenter og benyttes af 70 flyselskaber.

Klima i Düsseldorf

Ligesom resten af det lavere Rheinland oplever Düsseldorf moderate vintre med lidt sne og milde til varme somre. Den gennemsnitlige årlige temperatur er 10,6 grader, mens de varmeste måneder, juli og august, har en middeltemperatur på 18 grader. De koldeste måneder i året, december, januar og februar, har en middeltemperatur på mellem 2 og 3 grader.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a.FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

 

Find den billigste lejebil i Düsseldorf Find Billeje her --> Sammenlign priser her