Billeje Dortmund

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Dortmund i Tyskland og bestille den online på en hurtig, nem og tryg måde. Det eneste, du skal gøre, er, at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Dortmund ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Du kan læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når man lejer bil i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Dortmund

Dortmund ligger i delstaten Nordrhein-Westfalen og er den 8. største by i Tyskland med omkring 600.000 indbyggere. Det er den største by efter område og befolkning i Ruhr-området, et byområde med næsten ligeså indbyggere, som der er i hele Danmark. Dortmund er også en del af det større Rhein-Ruhr-område med mere end 12 millioner mennesker.

Dortmund er kendt som en grøn by med masser af parker og grønne område, hvilket står i skarp kontrast til flere hundrede års omfattende kulminedrift og ståldrift inden for byens grænser.

Floden Ruhr løber syd for byen, og Dortmund-Ems-kanalen slutter i Dortmund havn, som er den største europæiske havne-kanal, og som forbinder Dortmund med Vesterhavet.

Dortmunds klima

Dortmund ligger i den tempererede klimazone. Vintrene er forholdsvis milde, somrene forholdsvis kølige. Den gennemsnitlige årlige temperatur ligger på cirka 9 til 10 grader. Nedbør falder jævnt hele året, den meste regn falder i vintertiden, mens isolerede byger dominerer sommersæsonen.

Dortmunds infrastruktur

Dortmund udgør et trafik-knudepunkt  for en række store tyske motorveje, det såkaldte Autobahnsystem. Den vigtige Ruhrschnellweg, som følger gamle hanseatiske handelsveje, forbinder byen med de andre byer i Ruhr-området. Byen er desuden forbundet med andre byer i Tyskland via Autobahn-ruterne A1 og A2, som overskrider byens nordlige og østlige bygrænse og som mødes på Kamener Kreuz nordøst for Dortmund. I kombination med Autobahn A45 mod vest danner disse mortorveje den såkaldte Dortmunder Autobahnring.

Byen har også en lufthavn, Dortmund lufthavn, der er en mellemstor lufthavn, beliggende omkring 13 km øst for byens centrum. Den nærmeste interkontinentale lufthavn er Düsseldorf Internationale lufthavn.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Dortmund Find Billeje her --> Sammenlign priser her