Billeje Duisburg

Her på Billeje.info kan du finde den billigste biludlejning i Duisburg via vores søgemaskine foroven og bestille din lejebil hurtigt, sikkert og nemt online.

Duisburg

Duisburg ligger i den vestlige del af Ruhr-området (det såkaldte Ruhrgebiet) i delstaten Nordrhein-Westfalen, der er Tysklands mest befolkningsrige delstat. Med verdens største indre havn og dens nærhed til Düsseldorf Internationale Lufthavn er Duisburg blevet et vigtigt tysk og europæisk center for handel og stålproduktion.

Med lidt under en halv million indbyggere er det den femtende-største by i Tyskland og den femte-største by i Nordrhein-Westfalen Selvom Ruhr-området er kendt for sin kulminedrift, har Duisburg aldrig været et center for kulminedrift i samme omfang som andre steder i Ruhr-området, og den sidste tilbageværende kulmine lukkede i sommeren 2009.

Til gengæld er byen som sagt kendt for sin stålproduktion. Alle højovne i Ruhr-området er nu placeret i Duisburg og 49% af alle varmt metal og 34,4% af alt råjern i Tyskland produceres her. Byen har også et stort bryggeri, König Brauerei, der blandt andet producerer den kendte König Pilsener.

Infrastruktur

Duisburg er et trafikknudepunkt af betydning ikke bare for Tyskland, men for hele Europa, idet byen forbinder vigtige destinationer i øst og vest, nord og syd, via en  lang række veje, jernbaner og broer. I alt 650 broer forbinder området i og omkring Duisburg.

Den fremragende infrastruktur, som byen råder over, kommer byen til gavns som  international handels- og logistik-center med en optimal forbindelse til vej-, jernbane-og vandveje. Med byens beliggenhed  tæt på Düsseldorf Internationale Lufthavn, der ligger kun ca.  otte minutters togtur fra Duisburg hovedbanegård og omkring 23 minutters kørsel i bil, er der også en direkte lufthavns-forbindelse til og fra byen, selvom byen ikke har sin helt egen internationale lufthavn.

Vejnet

I slutningen af 1930’erne blev Duisburg tilkoblet  til motorvejsnettet via Autobahn A 3 (europæisk rute E 35). Skæringspunktet Kaiserberg, der forbandt A 3 med de daværende motorveje A2 og motorvej A 430, blev senere berømt, eller måske snarere berygtet, for deres trafikale travlhed, og blev undertiden lystigt kaldt for “spaghetti-knuden “. Ud af disse to motorveje opstod senere motorvej A 40 (E 34). Motorvej A2 eksisterer dog stadig fra krydset af Oberhausen.

Andre motorveje i Duisburg er A42,  A 59 , A57, der går mod vest, og A 524, der udgør den sydlige tilgang til skæringspunktet Breitscheid.

Billigste billeje i Duisburg

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Duisburg og bestille den online hurtigt, nemt og sikkert. Du behøver ikke at gøre andet end at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Duisburg ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen. Og  med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Hvis du er i tvivl om, hvordan det hele fungerer og hvad din reservation dækker og ikke dækker, eller har spørgsmål vedrørende kørsel i udlandet, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Duisburg og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Klima

På grund af sin placering i den centralt-vestlige del af Tyskland har Duisburg et tempereret klima året rundt. Nedbørsmængden ligger på Tysklands nationale gennemsnit – omkring 710 m – mens dens gennemsnitlige temperatur derimod er høj. Ifølge den tyske vejrtjeneste har Duisburg sammen med Heidelberg den varmeste gennemsnitstemperatur i Tyskland.

Mange ville måske tro, at en sydligere by end Duisburg ville udgøre én af Tysklands varmeste byer, men den høje årlige gennemsnitstemperatur skyldes dels påvirkningen fra bymiljøet, der altid skubber temperaturerne højere op end i områder uden for byerne, og dels det milde vinter-klima i Niederrhein, hvor nærheden til Vesterhavet og de atlantiske lavtryks-områder spiller kraftigt ind.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Duisburg Find Billeje her --> Sammenlign priser her