Billeje Nürnberg lufthavn

Hvis du flyver til Nürnberg lufthavn, er det nærliggende at leje din lejebil direkte ved ankomsten til lufthavnen, så du nemt, billigt og hurtigt kan komme videre på din færd i det tyske. Her på siden kan du finde den billigste biludlejning i Nürnberg lufthavn via vores søgemaskine foroven.

Lufthavnen

Nürnberg lufthavn er den tiendestørste lufthavn i Tyskland og den andenstørste i Bayern med lige knap 4 millioner rejsende hvert år. Lufthavnen er blevet stemt ind som den bedste tyske lufthavn af Business Travellers Magazine siden 2008.

Lufthavnen har flyvninger til en række tyske og udenlandske destinationer, dog udelukkende indenfor det europæiske kontinent,  især turistmæssige destinationer ved Middelhavet, på De Kanariske Øer og i Egypten. Der er forbindelser til store internationale hovedlufthavne såsom Frankfurt, Zürich, Paris og Amsterdam i forbindelse med interkontinentale flyvninger.

Transport til og fra lufthavnen

Lufthavnen ligger 5 km nord for byens centrum, og er tilngængelig via den nærliggende motorvej A 3 , som har forbindelse til motorvej A 9, samt motorveje A 73 og A 6. Biludlejningsfirmaerne Avis , Hertz , Europcar og Sixt er placeret i ankomsthallen.

Taxaer er til rådighed døgnet rundt og det tager kun omkring 15 minutter at komme til byens centrum. Der går også busser og U-Bahn mellem lufthavnen og centrum.

Terminaler

Passagerterminalerne består af 2 afgangshaller og 1 ankomsthal, som alle er forbundet med landside og luftside. Check-in-området har 40 check-in-skranker.

Udvidelsen af afgangshal 2 blev indviet den 30. april 1992, og var oprindeligt lavet til omkring 2,8 millioner passagerer om året. Nu er der plads til 5 millioner passagerer om året.

Parkering

Der er omkring 8.000 parkeringspladser til rådighed ved Nürnbergs lufthavn. Ud over tre parkeringshuse er der forskellige parkeringspladser i umiddelbar nærhed af terminalerne. Den nyeste parkeringsfacilitet er et parkeringshus med syv niveauer og 2.200 parkeringspladser.

Afhængig af parkeringstid der er forskellige takster at vælge imellem, for eksempel “BusinessParken” (business parkering) eller “UrlauberParken” (ferie parkering).

Nürnberg Lufthavn tilbyder også parkeringsservice med ekstra ydelser, såsom optankning, bilvask, vedligeholdelse eller oplagring af værdigenstande. Alle parkeringspladser ligger maksimalt 5 minutter gåafstand væk fra terminalerne.

Billigste billeje i Nürnberg lufthavn

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Nürnberg lufthavn og bestille den online hurtigt, nemt og sikkert. Du behøver ikke at gøre andet end at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Nürnberg lufthavn ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen. Og  med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m.

Hvis du er i tvivl om, hvordan det hele fungerer og hvad din reservation dækker og ikke dækker, eller har spørgsmål vedrørende kørsel i udlandet, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Nürnberg lufthavn og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

 

Find den billigste lejebil i Nürnberg lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her