Billeje Leipzig

Leipzig ligger i delstaten Sachsen i Tyskland, omkring 150 km syd for Berlin ved sammenløbet af floderne Weisse Elster, Pleisse og Parthe. Byen har omkring 520.000 indbyggere, hvilket gør den til den tolvte-største tyske by målt ud fra indbygger-antal. Byen har engang været ét af de store europæiske centre for læring og kultur på områder som musik og forlagsvirksomhed, men den position faldt, da byen var en del af Østtyskland.

Siden Tysklands genforening har Leipzig undergået væsentlige ændringer med restaurering af historiske bygninger og udviklingen af en moderne infrastruktur (se afsnit længere nede). I dag er Leipzig et økonomisk center i Tyskland og har et fremtrædende operahus og en af de mest moderne zoologiske haver i Europa.

Billigste billeje i Leipzig

Du har mulighed for at finde den billigste billeje i Leipzig og bestille den online på en hurtig, nem og tryg måde her på Billeje.info. Du behøver ikke at gøre andet end at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen foroven har brug for, så finder den selv den billigste biludlejning i Leipzig ved at søge på priser hos mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du er lidt usikker på, hvordan det hele fungerer og hvad din reservation dækker og ikke dækker, så kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når du lejer bil i Leipzig og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil og meget mere, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Infrastruktur

Da Leipzig oprindeligt blev grundlagt lige dér, hvor de to romerske handelseveje, Via Regia og Via imperii, stødte sammen, har Leipzig været et centrum for udveksling af trafik og handel på det europæiske kontinent langt tilbage i historien. Efter Tysklands genforening er der gjort sig enorme bestræbelser på at genoprette og udbygge trafiknettet og den generelle infrastruktur i byen, hvilket gør det let at bevæge sig rundt i en lejebil i byen og området omkring den.

Siden 1936 har Leipzig været tilsluttet motorvejene A 9 og A 14 via Schkeuditzer Kreuz og flere udgange. Siden 2006 har A38 fuldendt den tyske motorvejsring omkring Leipzig.

Lufthavnen

Leipzig/Halle Lufthavn er en international lufthavn og den største lufthavn i nærheden af byen. Lufthavnen tilbyder en række sæsonbetonede charterfly, samt en række både nationale og internationale rutefly, betjent af store europæiske flyselskaber som Lufthansa, Air Berlin og Ryan Air. Lufthavnen har mere end 2 millioner passagerer om året.

Den tidligere militære lufthavn i nærheden af AltenburgThüringen, som hedder Leipzig-Altenburg Lufthavn, beliggende omkring en halv times kørsel fra Leipzig, var tidligere (indtil 2010) benyttet af Ryanair.

Læs her meget mere om billeje i Leipzig/Halle Internationale Lufthavn.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Leipzig Find Billeje her --> Sammenlign priser her