Billeje Bremen lufthavn

Du har snart mulighed for at flyve direkte til Bremen internationale lufthavn fra Danmark, idet der åbnes en rute til København i oktober 2013 med SAS. Og hvorfor ikke leje din lejebil direkte i lufthavnen, så snart du er ankommet? På den måde kan du komme hurtigt, billigt og nemt videre på din rejse i det nordvest-tyske.

Billigste billeje i Bremen lufthavn

Her på billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Bremen lufthavn via søgemaskinen foroven, der automatisk søger efter lejebiler blandt mere end 500 biludlejningselskaber. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste de oplysninger, som søgemaskinen beder om, så finder den det bedste tilbud til dig. På denne måde kan du ordne alt vedrørende din billeje i Bremen lufthavn allerede inden, du ankommer med flyet. Med i prisen er bl.a. fri kilometer, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, afbestilling, skatter m.m. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du er i tvivl om, hvordan det hele fungerer, kan du læse meget mere om, hvilke vilkår, der gør sig gældende, når man lejer bil i Bremen lufthavn og andre steder i udlandet, og få svar på eventuelle spørgsmål omkring bestilling af lejebil, under vores hyppigst stillede spørgsmål.

Lufthavnen

Bremen internationale lufthavn ligger omkring 3 km syd for byens centrum og betjener lidt over 2,5 millioner passagerer om året. Lufthavnen har flyvninger til en lang række indenlandske og udenlandske destinationer, såsom Mallorca, Paris, Gran Canaria, Amsterdam, Antalya, Istanbul, Funchal, Wien, Korfu, Ibiza, Malaga, Alicante, Bergamo, Porto, Sandefjord, Dublin, Edinburgh, Girona, Kos,Varna, Nice og mange flere.

Lufthavnen har også en række nye ruter i støbeskeen, som åbner inden for kort tid, herunder en helt ny rute til München, der åbner i sidst i oktober 2013; en ny rute til Salzburg, der åbner 14 december 2013; og som sagt en kommende rute til København, der åbner i oktober 2013.

Blandt de mest kendte flyselskaber, der benytter lufthavnen, er mastodonter som Lufthansa, Air Berlin, KLM, Air France og Ryan Air. Fra Skandinavien vil SAS operere på den kommende rute til København.

Lufthavnen har en lang og ærværdig historie, der går helt tilbage til 1910, hvor de første eksperimentelle flyvinger fandt sted, og den officielle tilladelse til åbning af en lufthavn i 1913. Siden er lufthavnen vokset så stor, at den i 1989 passerede en million passagere om året og idag ligger passager-tallet som sagt omkring 2,5 million om året.

Bremen – en by og en delstat

Bremen er både en delstat beliggende i det nordvestlige hjørne af  Tyskland, langs floden Weser, og en by. Byen Bremen ligger nær floden Wesers udløb i Nordsøen, cirka 125 km fra Hamburg og 70 km fra Bremerhaven. I de sidste år har den haft mere end en halv million indbyggere, hvoraf en del er kommet til byen på grund af dens produktion indenfor værfts-industri, skibsfart, bilindustri, rumfart, øl-brygning og fly-industri. Således har Bremen blandt andet Tysklands næststørste eksporthavn, kun overgået af Hamborg. Byen har også en rig historie som én af de mest betydningsfulde Hansestader i det berømte Hanseforbund.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at finde andre populære biludlejnings-destinationer i Tyskland her på siden, bl.a. FlensborgBerlin lufthavnFrankfurt lufthavn og München lufthavn.

Find den billigste lejebil i Bremen lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her