Billeje i Verbier

Verbier er skæg og ballade, men dybt seriøs, når det gælder skiløb. Læs mere om billig billeje i Verbier og om billeje i Schweiz generelt.

Med noget af det stejleste og bedste offpiste-skiløb i Europa og et meget livligt natteliv er Verbier, i den fransktalende region Valais, et af Alpernes store skisportssteder. Som udgangspunkt for over 400 km pister, der forbinder fire dale, virker det som en magnet på unge, eventyrlystne skientusiaster, der betragter denne mondæne, men afslappede by som intet mindre end himmerige. Øvede skiløbere kan rigtigt boltre sig her og nyde de vidunderlige, lange offpiste-nedkørsler ledsaaget af en guide. A-mennesker kan undgå de lange køer ved lifterne, der er ved at blive moderniseret og forbedret en for en.

Mens den kosmopolitiske skare i tyverne fylder de hektiske barer og pubber med deres livlige snakken, søger en lykkelig ældre skare kursen mod den luksuøse komfort på det rustikt elegante Hotel Rosalp. Det rummer bl.a. en berømt restaurant, ledet af Roland Pierroz (kendt vidt og bredt som “den schweiziske Bocuse”). Han kan byde på noget af den fineste gastronomi på noget schweizisk skisportssted, og det lige fra start til mål (sidstnævnte i form af et udvalg på over 30 ypperlige lokale oste, der med garanti erstatter hver evig eneste kalorie, man har forbrændt på pisterne i dagens løb). Køkkenchefens viden om og udvalg af de lokale Valais-vine (og tillige andre fornemme schweiziske og franske aftapninger) fordobler nydelsen.

Biludlejning i Verbier

Verbier ligger ca. 160 kilometer øst for Genève i Schweiz og langt de fleste som holder skiferie i Verbier leje bil i Genève lufthavn. I søgemaskinen her på Billeje.info kan du sammenligne priser på billig billeje i alle byer og lufthavne i Schweiz. Du kan også læse mere om de forskellige destinationer i vores guide om billig billeje.

Billeje i Schweiz

Find den billigste lejebil i Verbier Find Billeje her --> Sammenlign priser her