Billeje i Strasbourg Lufthavn

Brug for billig billeje i Strasbourg Lufthavn? Det kan du nemt finde og bestille i søgemaskinen på Billeje.info. Med blot én søgning får du en oversigt over de billigste lejebiler fra de mange forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen. Det giver dig en meget større chance for at finde et godt tilbud på billeje, end hvis du blot møder op i Strasbourg Lufthavn uden en reservation.

Strasbourg Lufthavn
Strasbourg Lufthavn ligger i landlige omgivelser omkring 10 kilometer sydvest for selve byen. Foto: Peter Nath, CC BY-SA 4.0

Lufthavnen

Strasbourg Lufthavn (lufthavnskode SXB) er en forholdsvis lille international lufthavn, som ligger ved landsbyen Entzheim lidt uden for Strasbourg. Der tilbydes dog trods den beskedne størrelse et ganske bredt sortiment af direkte ruter til destinationer i resten af Europa og Nordafrika. Af de i alt omkring 40 direkte ruter er der dog ikke i skrivende stund nogen til Danmark.

Air France havde tidligere meget trafik fra lufthavnen, især på en rute til Paris. Men de senere år har flyselskabet skåret kraftigt ned, så de i dag kun flyver herfra til Amsterdam. Det skyldes især åbningen af en højhastighedstogforbindelse mellem Strasbourg og Paris. De senere år har der dog igen været vækst at spore i Strasbourg Lufthavn, og omkring 1,2 millioner passagerer benytter nu årligt lufthavnen.

Der er et godt men begrænset udvalg af spisesteder i lufthavnen samt lidt shopping muligheder i den enlige terminal, hvor du nok ikke kan få mange timer til at gå, men dog finde det meste af det, du behøver. Andre faciliteter inkluderer således trådløst internet, mødelokaler hæveautomat og rejsebureauer. Derudover er der god togforbindelse ind til Strasbourg centrum med afgange flere gange i timen. Togturen ind til byen tager under 10 minutter. Skal du ikke blot ind til centrum, er der desuden et godt udvalg af biludlejningsselskaber, som betjener lufthavnen.

Bestil en lejebil i Strasbourg Lufthavn

Har du brug for en lejebil i Strasbourg Lufthavn, er der som regel nok at vælge mellem. Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt er således blandt biludlejningsselskaberne, der er repræsenteret i lufthavnen. Trods det brede udvalg bør du dog ikke møde op i lufthavnen uden en reservation på billeje. Bestiller du din lejebil online hjemmefra i søgemaskinen her på Billeje.info, kan du i ro og mag sammenligne priser fra de forskellige udlejere.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Strasbourg Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Leje af bil i Strasbourg Lufthavn

Medmindre du blot skal videre ind til centrum af Strasbourg og kun opholde dig der, er der mange fordele ved at leje en bil i Strasbourg Lufthavn. Med sin placering i det nordøstlige hjørn af Frankrig nær både Tyskland og Schweiz er den lille lufthavn således et godt udgangspunkt for en kør-selv-ferie med billeje.

Det er for eksempel oplagt at bruge den frihed en lejebil giver til at udforske Alsace. Regionen er kendt for sin vinproduktion, og der er sågar en officiel vinrute, du kan følge i bil. Den går fra Strasbourg sydpå mod Colmar og Mulhouse, og fører dig undervejs forbi talrige vingårde og charmerende byer. Tilsvarende findes der en Sauerkraut-rute, som starter i Erstein en halv times kørsel syd for Strasbourg. Denne rute byder på en perlerække af restauranter, som lægger vægt på det lokale køkken.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer indenfor rækkevidde

Billeje giver dig mange muligheder for at udforske Strasbourg og nærområdets seværdigheder. Derudover er der mange interessante byer inden for et par timers kørsel, især hvis du krydser over grænsen til Tyskland eller Schweiz (tjek dine lejebetingelser).

  • Colmar
  • Mulhouse
  • Vin-ruten
  • Sauerkraut-ruten
  • Baden-baden (Spa-by i Tyskland)

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside
Byens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Strasbourg Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her