Billeje i Carcassonne

En hyggelig kanal i Carcassonne. Foto: Pinpin

Det nemmeste er at få fat i en lejebil fra lufthavnen ved Carcassonne. Den kan du bestille på forhånd og til den bedste pris her gennem Billeje.info – så er den klar ved ankomsten til Carcassonne lufthavn.

Carcassonne er en fortryllende by i Sydfrankrig med små gader, hyggelige butikker og fortovscaféer. Byen er til dels indeholdt i et gammelt fort, mens de nyere bydele strækker sig uden for de gamle bymure.

Omkring Carcassonne er der mange perler og den letteste måde at besøge disse på er med en lejet bil. For eksempel er Rennes-le-Château cirka en times kørsel fra Carcassonne absolut et besøg værd – denne landsbys historie havde indflydelse på plottet i bestselleren Da Vinci Koden.

En anden seværdighed inden for en times kørsel fra Carcassonne er Limoux – en tiltalende landsby på floden Audes banker. På vej til Limoux fra Carcassonne kører du gennem et af Frankrigs mest kendte vindistrikter, hvor landskabet indbyder til at slappe af og nyde turen.

Hos Billeje.info hjælper vi dig med at spare penge på din biludelejning i Carcassonne ved at indhente tilbud fra mere end 25 forskellige udlejningsselskaber.

Udsigt over borgen i Carcassonne. Kilde: Claudia Castro

Lej en bil i Carcassonne i Frankrig

I finder god og billig biludlejning i den sydfranske by Carcassonne her på Billeje.info. Det er altid en god idé at bestille en lejebil til sin ferie, og det samme gælder selvfølgelig, når ferien går til Carcassonne.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Carcassonne, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Carcassonne i Frankrig med lejebil

Mest oplagt er det at leje en bil i Carcassonne Lufthavn, hvorfra I kan køre direkte til jeres hotel eller ferielejlighed, når I ankommer til Frankrig.
Carcassonne i Frankrig er et utroligt smukt område både hvad angår bygninger og natur, og man kommer nemmest til at opleve byen, når man har bestilt biludlejning til sin ferie.

Biludlejning i Carcassonne i Sydfrankrig

Der er masser af seværdigheder og attraktioner at opleve for hele familien i Carcassonne og området omkring. Carcassonne er måske verdens mest velbevarede borgby, så en gåtur gennem gaderne i byen virker nærmest helt eventyrligt på både børn og voksne.

Husk, at det på Bastilledagen, Frankrigs nationaldag, d. 14. juli, ikke er tilladt at køre i bil i Carcassonne by, men skal man af sted i dage op til, er det alligevel en god idé at booke billeje i Carcassonne til sin ferie i Sydfrankrig.

Find den billigste lejebil i Carcassonne Find Billeje her --> Sammenlign priser her