Billeje i Carcassonne Lufthavn

Carcassonne borgen. Kilde: quimpg

Bestil din billeje i Carcassonne Lufthavn i den sydlige del af Frankrig ved Pyrenæerne og oplev et af verdens største og mest velbevarede borgområder. Med din egen lejebil kan du i ro og mag udforske både Carcassonne og de mange interessante seværdigheder omkring byen.

Lufthavnen

Carcassonne Lufthavn, som har den internationale lufthavnskode CCF, ligger i den vestlige udkant af byen omkring 3 kilometer fra centrum. Aktuelt er det kun lavprisflyselskabet Ryanair, som benytter lufthavnen. De tilbyder dog adskillige ruter (primært til Storbritannien), så over 400.000 passagerer rejser årligt gennem lufthavnen.

Til trods for at der er tale om en forholdsvis lille lufthavn, er der både en restaurant og en mindre butik i terminalen. Derudover er der de sædvanlige faciliteter såsom Wifi og hæveautomater.

Biludlejning i Carcassonne Lufthavn

Det tager i sagens natur ikke lang tid at køre i taxi fra lufthavnen ind til centrum af Carcassonne. Vil du også kunne komme nemt omkring i resten af regionen uden at være afhængig af offentlig transport, kan det anbefales at leje en bil.

Det kan du hurtigt gøre i CarTrawler-søgemaskinen, som du finder øverst her på siden. Den søger automatisk efter de billigste priser på lejebiler i Carcassonne Lufthavn fra de forskellige biludlejningsselskaber i lufthavnen. Det inkluderer blandt andet Hertz, Europcar og Firefly.

Oplev byen med billeje fra Carcassonne Lufthavn

Bestiller du billeje i Carcassonne Lufthavn hjemmefra, kommer du nemt videre ind mod byen. Det er dog ikke tilladt at køre i bil i Carcassonne bymidte på Frankrigs nationaldag, Bastille-dagen, d. 14. juli, men man kan selvfølgelig finde et sted at stille bilen uden for byen, så har man mulighed for det, bør man stadig leje en bil i Carcassonne Lufthavn og besøge byen i dagene omkring Bastille-dagen, hvor et kæmpe festfyrværkeri sættes op for at fejre dagen.

Det er omkring Bastille-dagen, der er flest turister i byen, så vil man undgå for mange turister, skal man besøge byen tidligere eller senere på sæsonen, hvor byen dog stadig er et interessant sted at besøge.

Har du lyst til at se på kunst, kan du tage din lejebil og køre til byens museum for finere kunst, der ligger i en tidligere retsbygning, eller et andet af byens mange museer. Selve Carcassonne er en oplevelse værd i sig selv, når man går langs de store borgmure, der stort set omkredser hele byen. Det emmer af middelalderstemning, når man besøger byen, og det er ikke så underligt, at den er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Carcassonne Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her