Billeje i Avignon

Skal du på ferie i Provence i Frankrig og bestille billeje i Avignon, så kan du med fordel benytte dig af vores søgemaskine, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.

Information om Avignon

Et ophold i Provence bør absolut omfatte et besøg i Avignon. Aat leje en bil i Avignon er den bedste løsning hvis du vil opdage alle de rigdomme denne smukke by har at tilbyde. Byen er en vigtig destination i det sydlige Frankrig og hvorfor vil du hurtigt opdage langs gaderne i Avignon, bag rattet i en udlejningsbil.

Det kunstneriske og kulturelle udstillingsvindue, som byen er kendt for at være er tæt knyttet til sine teaterfestivaler, der er det vigtigste i Europa af sin slags. Men at reducere denne by til sin festival ville være en fejltagelse: lej en bil i Avignon og udforsk en gammel fæstningsby, der har en flot arkitektoniske konstruktioner, monumenter og charmerende smalle gader. Gå heller ikke glip af det pavelige Palads, episkopale Ensemble og Avignon Bridge, berømt blandt andet takket være den populære sang “Sur le pont d’Avignon”.

Lej en bil i Avignon og gør det muligt at udforske det sydlige Frankrig, mellem havet og bjergene. Du kan også udforske de nærliggende byer såsom Tarascon og finde et fortryllende slot af kong René af Anjou og kirken Santa Marta, eller Arles, Salon-de-Provence og Orange. Kører du 90 km fra Avignon i udlejningsbil, vil du nå Aix by, der afslører dens provencalske charme blandt smukke områder af lavendel.
Marseille skal besøges. Ikke langt væk, vil du nyde det berømte Calanques af Cassis fortryllende landskaber. Côte d’Azur vil glæde dig på din tur fra Avignon, der passerer gennem Toulon, Saint-Tropez og Cannes.

Billeje Avignon, skueplads for en rig historie

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Avignon lufthavn

Selvom de fleste, der besøger Provence lejer bil i Nice lufthavn eller Marseille lufthavn, er det nemmeste at flyve til Avignon lufthavn og leje billig billeje her. I Avignon lufthavn kan du leje billeje inkl. fri kilometer og alle lovpligtige forsikringer.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Avignon som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Avignon, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Avignon Find Billeje her --> Sammenlign priser her