Billeje i Avignon Lufthavn

Avignon Lufthavn er et godt udgangspunkt for en ferie med billeje det sydlige Frankrig. Lejer du en bil i Avignon Lufthavn har du mange af de mest kendte byer i Provence og langs Cote d’Azur inden for din rækkevidde. Du finder et stort udvalg af billige lejebiler i søgemaskinen her på Billeje.info.

Avignon Lufthavn
Avignon Lufthavn ligger godt placeret i forhold til de populære rejsemål i Provence. Foto: jean-louis Zimmermann, CC BY 2.0

En sæson-lufthavn

Avignon Lufthavn, der egentlig hedder Aéroport Avignon Provence, ligger 8 kilometer sydøst for centrum af Avignon. Der er tale om en ganske lille lufthavn sammenlignet med for eksempel Nice lufthavn og Marseille lufthavn – regionens største lufthavne. Avignon Lufthavn benyttes i skrivende stund desuden kun af rutefly i den mest populære feriesæson (april til medio november). Det drejer sig om Flybe, der blandt andet tilbyder direkte ruter til en række engelske byer.

Trods dens beskedne størrelse finder du i lufthavnens enlige terminal et par restauranter og ikke mindst et godt udvalg af biludlejningsselskaber. Med mindre du lejer en bil i Avignon Lufthavn, er din eneste mulighed for at komme videre da også at praje en taxi. Nærmeste togstation ligger således i Avignon, hvorfra der til gengæld er gode forbindelser til resten af Frankrig.

Bestil billeje i Avignon Lufthavn hjemmefra

Hvis du ikke vil risikere at strande i den lille lufthavn uden mulighed for at komme hurtigt videre til din endelige destination, bør du bestille din billeje i Avignon Lufthavn allerede hjemmefra. Det er nemt at gøre i søgemaskinen her på Billeje.info. Du skal blot angive den ønskede lejeperiode, så søges der automatisk efter den billigste billeje fra de forskellige udlejere, som betjener lufthavnen.

Udvalget inkluderer aktuelt Avis, Enterprise, Europcar og Sixt, så der er normalt gode chance for at finde en bil, der passer netop til dine behov og dit budget. Lufthavnen understreger på sin hjemmeside, at biludlejningsselskaberne i Avignon Lufthavn kun holder åbent i forbindelse med flyankomster, og hvis man allerede har lavet en reservation. Så book din lejebil hjemmefra!

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Godt udgangspunkt for ferie med billeje i Provence

Benytter du dig af biludlejning, er Avignon Lufthavn et godt udgangspunkt for en bilferie i Provence. Det er naturligvis oplagt at starte med at gøre ind til selve Avignon by. Den havde sin storhedstid i begyndelsen af 1300 tallet, hvor det berømte Avignon Palais des Papes (pavelig palads) blev bygget. Når du har været på sightseeing her, venter der dog også mange andre oplevelser i de omkring liggende byer og naturområder, der alle nemt kan nås med en lejebil. Provence er på mange det perfekte rejsemål, når du benytter dig af billeje. Så kan du udforske regionens mange tilbud i dit helt eget tempo.

Populære destinationer

  • Avignon
  • Arles
  • Saint-Rémy-de-Provence
  • De charmerende byer langs Den Franske Riviera – Cote d’Azur

Nyttige links

Du kan tjekke aktuelle flyforbindelser til Avignon Lufthavn på dens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Avignon Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her