Billeje i Marseille Lufthavn

Bestil billeje i Marseille Lufthavn og oplev byen på egen hånd og i eget tempo. Med en lejebil er du ikke afhængige af taxier og offentlig transport, men bestemmer selv hvornår og hvor du vil tage hen. Marseille Lufthavn er et godt udgangspunkt for at udforske Provence-Alpes-Côte d’Azur regionen med billeje.

Marseille Lufthavn
Afgangshallen i Marseille Lufthavn. Foto: Phillip Capper, CC BY 2.0

Lufthavnen

Marseille Lufthavn (MRS) ligger i forstaden Marignane knap 30 kilometer nordvest for centrum af Marseille, Frankrigs næststørste by. Med omkring 9,5 millioner passagerer årligt hører lufthavnen til i top 5 over landets travleste lufthavne, og der er forbindelser herfra til det meste af Europa, inklusiv en række skandinaviske lufthavne.

I Marseille Provence Airport er der masser af muligheder for at få tiden til at gå, når du venter på flyafgang. Bestiller I billeje i Marseille Lufthavn hjemmefra, er bilen allerede klar til dig, når du ankommer, og du slipper for at stå og vente. Du finder biludlejningsselskabernes kontorer lige overfor terminal 1. Her holder firmaer som Alamo, Avis, Budget og Dollar til. Det er derfor sjældent noget problem, at finde billeje i Marseille Lufthavn. Det er dog altid en god ide at booke din lejebil online hjemmefra.

Bestil en lejebil i Marseille Lufthavn

Har du en lejebil, er Marseille Lufthavn et godt udgangspunkt for at udforske Provence og Den Franske Riviera. Der er da også mange rejsende, som vælger at fortsætte fra lufthavnen med billeje. Vil du være sikker på, at der er en ledig lejebil til dig, bør du derfor bestille den på forhånd.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du med blot én søgning få en oversigt over priser på biludlejning i Marseille Lufthavn fra de forskellige firmaer. Det er den nemmeste og hurtigste måde at finde det bedste tilbud på netop den bil, som passer bedst til dine ønsker. Har du allerede en bestemt type bil i tankerne? Så kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre prisoversigten.

Oplev det ægte Provence med lejebil i Marseille Lufthavn

Der kører en gratis shuttlebus fra lufthavnen hen til den nærste togstation, ligesom du kan praje en taxi. Skal du færdes i centrum af byen, kan det da også anbefales at lade bilen stå. Men har du planer om at udforske området omkring Marseille, er en lejebil at foretrække. Tag for eksempel lejebilen ud og se slottet Pastré, hvor der i dag ligger et porcelæns- og fajancemuseum.

Rundt omkring i byen er der desuden en masse forskellige udsigtspunkter, hvorfra I kan komme til at se store dele af byen. De mange udsigtspunkter er i sig selv også et besøg værd, da de byder på masser af spændende historier, blandt andet fra byens vartegn, basilikaen Notre-Dame de La Garde, hvorfra man kan se det meste af byen. Lejer du en bil i Marseille Lufthavn, kan du også nemt køre en tur forbi havnen, hvor der sælges helt friske fisk fra dagens fangst eller tage forbi den gamle del af byen, le Panier.

Det er dog især, hvis du har tænkt dig at bruge Marseille som udgangspunkt for at udforske resten af Provence, at billeje for alvor kommer til sin ret. Kør for eksempel en tur syd for byen til den naturskønne Parc National des Calanques, der består af en række små fjorde omgivet af stejle kalkstensklipper. I bunden af de fleste af fjordene ligger idylliske strande, der kun kan nås til fods.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde

Vælger du at leje en bil i Marseille Lufthavn, har du også en perlerække af regionens mest charmerende byer inden for din rækkevidde – både ude langs rivieraen og inde i baglandet.

  • Aix en Provence
  • Arles
  • Saint-Tropez
  • Cannes
  • Nice

Nyttige links

Lufthavnens hjemmeside
Officiel hjemmeside for Marseille by

Find den billigste lejebil i Marseille Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her