Billeje i Marseille

Der er masser at se i omring Marseille. Foto: Vincent

Hvis du planlægger at udforsker terrænet omkring Marseille, er det en god idé at leje en bil gennem Billeje.info.

Området omkring Marseille er meget smukt og det ville være en skam at blive inde i byen en hel ferie. Med en bil lejet hos Billeje.info har du mulighed for at komme rundt i Provence og opleve den smukke natur uden det koster en formue.

Aix-en-Provence, Istres, og Toulon er perler i landskabet og ligger alle i komfortabel køreafstand fra Marseille.

Har du mod på en lidt længere tur, der dog stadig ikke er lang for alvor kan du besøge det romerske amfiteater ved Nimes eller shoppe ved smukke Montpellier. Alt dette er muligt og billigt gennem en lejebil fra Billeje.info, så bestil biludlejning i Marseille nu og vær sikker på at kunne nå ud til oplevelserne i området i og omkring den sydfranske by, Marseille.

Indre by i Marseille. Kilde: Shoshanah

Går turen til Sydfrankrig, så husk at booke en lejebil til jeres ferie i den sydfranske by Marseille, som er Frankrigs næststørste by, målt på indbyggertal og den største målt på areal.

Leje af bil i Marseille, Sydfrankrig

Der er masser af ting at se og opleve i Marseilles, og den ideelle transportmulighed for turister, der gerne vil nå mest muligt og have størst mulig frihed på deres ferie, er uden tvivl billeje i Marseille.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Marseille, som passer bedst til dine ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Det er en god idé at bestille biludlejning til sin ferie i Marseille, da man på den måde kommer nemmere rundt i denne store by. Marseille er den største havneby i Middelhavsområdet, og det er næsten hele turen værd at gå en tur langs vandet i Vieux Port, den gamle havn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Se mere af Sydfrankrig med en lejebil i Marseille

Med billeje i Marseille i Sydfrankrig får i rig mulighed for at opleve denne spændende by i eget tempo. Grundlagt af grækere 600 f.v.t. og dermed en af de ældste byer i verden, og efter 2. verdenskrig er området blevet et af de steder med flest forskellige etniske baggrunde, hvilket man også ser, bybilledet også bærer præg af. Der er masser at opleve med biludlejning i Marseilles; blandt andet de mange slotte og andre flotte bygninger, man finder i området.

Find den billigste lejebil i Marseille Find Billeje her --> Sammenlign priser her