Billeje i Montpellier

Bestil din billeje i Montpellier i det sydlige Frankrig med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Montpellier og Occitanie-regionen i det sydlige Frankrig.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Montpellier, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Montpellier og det sydlige Frankrig i dit helt eget tempo.

Montpellier

Place de la Comedie i Montpellier. Foto-kredit: Wolfgang Staudt. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Information om Montpellier

Montpellier ligger ligger mellem de to floder-Lez og Masson i det sydlige Frankrig, kun 10 km fra Middelhavets kyst. Montpellier er den ottende-største by i Frankrig med omkring 286.000 indbyggere og er den vigtigste by i Occitanie-regionen.

Montpellier blev grundlagt i 985 f.Kr. og er i dag kendetegnet ved både historiske bygninger fra middelalderen og moderne arkitektur. Den historiske bymidte Duxiana med dens smalle, maleriske, gader og små butikker er et besøg værd. Andre attraktioner er domkirken Saint Pierre fra 1500-tallet, Place de la Comédi, der ligger i centrum af byen, og Musée Fabre, der er et af de største kunstmuseer i landet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Montpellier

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Montpellier, såsom Enterprise, Sixt, Budget, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Montpellier og Occitanie-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Montpellier online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Montpellier, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Montpellier har sin egen lufthavn, som ligger ca. 10 minutter i bil (ca. 12 km) sydøst for byens centrum. I Montpellier lufthavn finder du alle de kendte billeje firmaer som f.eks. Avis, Hertz , Enterprise og Sixt. Konkurrencen på billeje i Montpellier lufthavn er stor og derfor kan du ofte finde gode priser på billeje i lufthavnen online. Læs om billeje i Montpellier lufthavn her.

Du kan også flyve til Beziers lufthavn, der ligger kun ca. 67 kilometer fra Montpellier i sydlig retning. Lufthavnen, der bærer det officielle navn Aéroport Béziers Cap d’Agde og har lufthavnskoden BZR, har i skrivende stund blandt andet sæsonmæssige flyvninger til Stockholm Skavsta flygplats (lufthavnskode: NYO) i Sverige. Læs om billeje i Beziers lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Montpellier

Der findes mange interessante og seværdige steder i det sydlige Frankrig, som du kan opleve med en lejebil fra Montpellier, foruden naturligvis Montpellier selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Montpellier, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Narbonne (ca. 95 km)
  • Nimes (ca. 58 km)
  • Avignon (ca. 97 km)
  • Marseille (ca. 175 km)
  • Toulouse (ca. 253 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Montpellier her.

Find den billigste lejebil i Montpellier Find Billeje her --> Sammenlign priser her