Billeje Beziers lufthavn

Bestil din billeje i Beziers lufthavn i Occitanie-regionen i det sydlige Frankring med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Occitanie-regionen og det sydlige Frankrig.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Beziers lufthavn er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Beziers, nærliggende Montpellier og det sydlige Frankrig i dit helt eget tempo.

Beziers lufthavn
Beziers lufthavn. Foto-kredit: Gary Bembridge. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Information om Beziers lufthavn

Beziers lufthavn bærer det officielle navn Aéroport Béziers Cap d’Agde – eller Béziers Cap d’Agde Airport på engelsk – og har lufthavnskoden BZR. Lufthavnen ligger på adressen
RD612, 34420 Portiragnes, Frankrig, ca. 15 kilometer fra byen Beziers, der har givet navn til lufthavnen, og kun ca. 45 kilometer fra Narbonne og ca. 67 kilometer fra storbyen Montpellier i Herault-departementet i Occitanie-regionen i det sydlige Frankrig.

Lufthavnen er en populær destination for rejser videre til den populære Middelhavskyst Cap d´Agde, der også ligger i Occitanie-regionen, og naturligvis til storbyen Montpellier, der som nævnt ligger inden for en overskuelig køreafstand af lufthavnen.

Beziers lufthavn har omkring 250.000 passagerer om året og flyvninger til både indlandske og udenlandske destinationer, herunder i skrivende stund til lufthavnene Beauvais, Brussel-Charleroi og London-Luton med Ryanair og Milano-Bergamo med Ernest Airlines (sidstnævnte kun på sæsonmæssig basis). Der er også sæsonmæssige flyvninger til lufthavnene Bristol, Edinburgh, London-Stansted, Manchester, Weeze, og sidst, men ikke mindst, til Stockholm Skavsta flygplats (lufthavnskode: NYO) i Sverige. Af samme grund er lufthavnen populær blandt svenske rejsende, der holder ferie i Sydfrankrig.

Billeje i Beziers lufthavn

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Beziers lufthavn, såsom Europcar, Hertz, Alamo og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Occitanie-regionen og det sydlige Frankrig. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Beziers lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Beziers lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan opleve med biludlejning fra Beziers lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Occitanie-regionen og det øvrige Sydfrankrig, som du kan opleve med en lejebil fra Beziers, foruden naturligvis Beziers selv, der byder på masser af spændende historiske seværdigheder, såsom Saint-Nazaire katedralen, smuk omgivende natur og farverige kulturelle begivenheder gennem året, såsom festivalen Feria de Béziers.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Beziers lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Beziers (ca. 15 km)
  • Narbonne (ca. 45 km)
  • Montpellier (ca. 67 km)
  • Nimes (ca. 116 km)
  • Avignon (ca. 155 km)
  • Toulouse (ca. 191 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Occitanie-regionen her.

Find den billigste lejebil i Beziers lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her