Billeje Montpellier lufthavn

Bestil din billeje i Montpellier lufthavn i Occitanie-regionen i det sydlige Frankrig med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Occitanie-regionen og det øvrige Sydfrankrig.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Montpellier lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Montpellier og Occitanie i dit helt eget tempo.

Montpellier lufthavn
Montpellier lufthavn. Foto-tekst: Lécuyer-couqueberg. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Information om Montpellier lufthavn

Montpellier lufthavn bærer det officielle navn Aéroport de Montpellier–Méditerranée – og Montpellier–Méditerranée Airport på engelsk – og har lufthavnskoden MPL. Lufthavnen ligger på adressen CS 10001 Mauguio Cedex, 34137, Frankrig, ca. 11 kilometer sydøst for Montpellier centrum i Herault-departementet i Occitanie-regionen i det sydlige Frankrig.

Lufthavnen, der åbnede lige efter Anden Verdenskrig (i 1946), har omkring 1,850.000 passagerer om året, hvilket placerer den mellem de ti største lufthavne i Frankrig. Fra lufthavnen er der flyvninger til de fleste større franske lufthavne – såsom Paris-Orly, Paris-Charles de Gaulle, Nantes, Bordeaux, Lille, og Strasbourg, samt en række store internationale destinationer, såsom London-Heathrow, London-Luton, Berlin-Tegel, Amsterdam, Moskva–Domodedovo og Dublin.

På sæsonmæssig basis er der i skrivende stund også flyvninger direkte til København Kastrup Lutfhavn og Stockholm-Arlanda Lufthavn med Norwegian Air, samt til København Kastrup Lufthavn med SAS (også på sæsonmæssig basis).

Billeje i Montpellier lufthavn

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Montpellier lufthavn, såsom Enterprise, Sixt, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Montpellier lufthavnen og Occitanie-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Montpellier lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Montpellier lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Steder du kan opleve med biludlejning fra Montpellier lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Occitanie-regionen og det øvrige Sydfrankrig, som du kan opleve med en lejebil fra Montpellier lufthavn, foruden naturligvis Montpellier selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Montpellier lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Montpellier (ca. 11 km)
  • Narbonne (ca. 98 km)
  • Nimes (ca. 53 km)
  • Avignon (ca. 93 km)
  • Marseille (ca. 166 km)
  • Toulouse (ca. 245 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Montpellier her.

Læs om billeje i Montpellier her.

Find den billigste lejebil i Montpellier lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her