Billeje i Lille Lufthavn

Bestil din billeje i Lille lufthavn med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Lille og Hauts-de-France-regionen.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Lille lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Lille og det nordlige Frankrig i dit helt eget tempo.

Bilferie

Bestil din billeje i Lille lufthavn

Information om Lille Lufthavn

Lille lufthavn bærer det officielle navn Aéroport de Lille, men kaldes også for Lesquin lufthavn, og har lufthavnskoden LIL. Lufthavnen ligger på adressen Route de l’Aéroport, 59810 Lesquin, i kommunen Lesquin, ca. 10 kilometer sydøst for Lille i regionen Hauts-de France i det nordlige Frankrig, tæt på grænsen til Belgien.

Lufthavnen har omkring 2 millioner passagerer hvert år, hvilket gør den til den tolvte-største lufthavn i Frankrig. Blandt lufthavnens destinationer er flere af de største franske byer, herunder Bordeaux, Brest, Lyon, Marseille, Nantes, Nice, Pau, Strasbourg, Toulouse, samt en række udenlandske destinationer, såsom Napoli, Barcelona, Palma de Mallorca, Faro, Porto, Lissabon, Venedig og Athen. I skrivende stund er der ikke nogle direkte flyvninger til skandinaviske destinationer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Lille Lufthavn

Der er i skrivende stund flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Lille lufthavn, såsom Europcar, Sixt, Budget og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i lufthavnen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Lille og Hauts-de France-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Lille lufhavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Lille lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Lille lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i Hauts-de-France-regione og det nordlige Frankrig, som du kan opleve med en lejebil fra Lille lufthavn, foruden naturligvis Lille selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Lille lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Lille (ca. 10 km)
  • Roubaix (ca. 21 km)
  • Dunkerque (ca. 88 km)
  • Calais (ca. 118 km)
  • Lens (ca. 33 km)
  • Amiens (ca. 114 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Lille her.

Find den billigste lejebil i Lille Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her