Billeje i Chambery Lufthavn

Chambery Lufthavn (CMF) ligger i byen Chambery i det østlige Frankrig. Lufthavnen kaldes blandt franskmænd Aéroport de Chambéry, og kan derfor mange gange findes under dette navn.

Chambery Lufthavn ligger faktisk ikke i byen Chambery. Faktisk ligger den et så godt stykke fra selve byen Chambery, at der er en anden by kaldet Le Viviers du Lac, der ligger tættere på. Dog er Chambery også en af de nærmeste steder, du finder, og uden tvivl den største by i nærheden. Lufthavnen er vigtig for lufttrafikken til de franske alper, og der er derfor mange turister, der kommer igennem hvert år – især efter lavprisselskaberne for alvor har sat ind.

Ved din landing i Chambery Lufthavn, så vil du rundt om byen hurtigt bemærke alle de omkringliggende bjerge, der danner det fantastiske alpe-landskab, som er så karakteristisk for netop denne del af Frankrig. Der er gode muligheder for at bevæge sig ud i naturen, og det kan derfor være en god idé at bestille billeje i Chambery Lufthavn, da du på denne måde vil spare både tid og penge i disse imponerende omgivelser. Hele området har meget at byde på, så det er bare om at nå det hele, så vidt det er muligt.

Chambery Lufthavn har flere små finesser, folk ikke kender til, hvis ikke de ved det, når de lander der. Chambery Lufthavn bliver kaldt porten til de franske alper, og der er derfor god grund til at flyve til netop denne destination, hvis du drager på skiferie i Sydfrankrig. Der plejede kun at være afgange til andre steder i Frankrig, men på grund af lufthavnens eksplosive vækst er der i dag fly til hele Europa og især til England, da mange mennesker derfra vælger at drage mod denne del af Frankrig.

Seværdigheder og attraktioner i Chambery

Chambery er konstrueret på netop dette sted, fordi slottet Château de Chambéry har ligget der i mange år, hvilket byen også er opkaldt efter. Slottet er en af byens store attraktioner, og med sine 55.000 indbyggere er Chambery heller ikke en by, der har en størrelse, der kan byde på så meget andet end store slotte og flotte huse. Mange mennesker vælger at tage til Chambery, fordi byen ligger så tæt placeret på de franske alper, og på mange måder er porten til de store franske ski-områder, der tiltrækker tusindvis af mennesker hvert eneste år.

Chambery blev faktisk først en del af Frankrig i 1860. Før det var byen underlagt flere forskellige hertuger fra både dét, der i dag er Italien, men også Schweiz. Det betyder, at byen ikke har en entydig stil, der viser trækkene i denne del af Frankrig. Hermed ikke sagt at charmen således er forsvundet, men det er en noget mere broget sammensætning, der skaber charmen og den franske hygge i lige denne landsby. Det smukke omkringliggende område kan opleves uden problemer, hvis du er i besiddelse af en bil. Du kan anskaffe dig en billeje fra Chambery Lufthavn og opleve alle disse ting på den halve tid.

Chambery har et monument, hvilket mange mener har større vigtighed end selve slottet. ‘Fontaine des Éléphants’ er et springvand i midten af byen, der er konstrueret for knap 175 år siden, som er til ære for Benoît de Boigne, der havde været i Indien. Springvandet forestiller derfor fire elefanter, der omgiver en sølje, og dette giver hele pladsen et meget stolt udseende, der er med til at give byen sin egen charme.

Når du er i Chambery, behøver du nødvendigvis ikke at haste op i bjergene for at stå på ski. Du kan sagtens nyde byens egne lokale og lækre restauranter, samt opleve den unikke franske café-stemning, der hersker hver dag året rundt. Når du gerne vil ud af byen for at finde lidt fred, så kan du drage glæde af billeje i Chambery – f.eks. fra lufthavnen – netop for at kunne nå det hele, hvilket ellers kan være svært, hvis du også skal stå på ski.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder fra Chambery Lufthavn

Chambery har en ganske fordelagtig placering i de franske alper, da der er under to timers kørsel til byer som Grenoble, Val d’Isére, Geneve og Chamonix.

Transport er forholdsvis nem at have med at gøre, men der kan dog sagtens rådes til, at man har sørget for at bestille billeje i Chambery Lufthavn, at man ikke behøver at slæbe på både skiudstyr, bagage og andre ting, man har medbragt, mens man drøner rundt til forskellige busser. Hvis du ikke snakker fransk, er billeje i hvert fald en ganske udmærket måde at undgå et sådan scenarie – hvilket kan give lidt ekstra frirum på ferien.

Hver gang du skal lære et nyt sted at kende i verden, så er det kun optimalt, at man har så god tid som muligt til at se det hele. Chambery er ingen undtagelse, og derfor er billeje i Chambery Lufthavn en god måde at få det hele med på.

Billeje i Chambery Lufthavn vil også være til glæde for venner og familie, da de slipper for at være intetvidende om, hvad der foregår, når man hopper rundt fra tog til bus og tilbage igen.

Billig billeje i Chambery Lufthavn

Chambery Lufthavn er ikke anderledes fra mange andre lufthavne i verden, og derfor er det også ligeså nemt at få billig billeje i Chambery Lufthavn, hvis du ønsker at gøre turen både nemmere og mere overskuelig.

Lad bilen redde din ferie. Du kan allerede nu sørge for at gøre det hele til en nem affære, hvis du bestiller billig billeje i Chambery Lufthavn her på Billeje.info.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Chambery Lufthavn, som lever bedst op til dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Besøg Chambery Lufthavns officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Chambery Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her