Billeje i England

Englands bakkede landskab er en fornøjelse at udforske i lejebil. Foto: Dennis Redfield

Billeje i England er billig og du finder den bedste pris online. Billeje.info tilbyder billeje i hele England og søgemaskinen sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber i England.

I England kan du komme alle steder med bil. Det er en praktisk måde at komme rundt i landet, som har et rigtig godt og udbredt vejsystem og en knap så god, dyr og begrænset offentlig transport.

Mange byer i England har en “Park and Ride” bus service, der gør at du kan parkere bilen lige udenfor byen og tage en bus ind til centrum. Det er en god og nem måde at komme ind til byen på og man slipper samtidig for at lede efter parkeringsplads.

Oplev England med en lejebil

De fleste af Englands større attraktioner, så som Eden Project i St. Austell i Cornwall, har rigeligt med parkeringspladser og bruger shuttle busser til at transportere besøgende fra parkeringspladsen til hovedattraktionen.

Med så mange spændende seværdigheder i Englands forstader er billeje en rigtig god idé. Hvis du ankommer med fly, så er pickup i lufthavnen det smarteste. Nogle selskaber, der har biludlejning i England tilbyder også one-way billeje, hvor du henter bilen ét sted og aflevere den et andet.

Læs f.eks. om billeje fra lufthavnene i eller omkring hovedstaden London, Stansted lufthavn, Heathrow lufthavn og Gatwick lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Find billigste billeje i England via søgemaskinen

Vores søgemaskine kan hjælpe dig i jagten på billig billeje i England. Her finder du de bedste tilbud fra alle biludlejningsselskaberne, samlet ét sted. Vi garanterer dig for, at du nok skal finde et tilbud, der passer dig.

Nedenfor har vi samlet en række links om billeje og biludlejning i England. Her finder du blandt andet information om trafikken i England, du finder information om turisme i England og du finder artikler om England.Bemærk, at nogle af siderne kun forefindes på engelsk.

Visit England – Englands officielle hjemmeside for turisme
Aktuel trafikinformation fra England
England på Google maps

Det Britiske Parlament og Big Ben. Kilde: Flikr

Unikt monarki

Rent a car in England! Skal ferien holdes i England, kan du med fordel bestille biludlejning til køreturene rundt omkring i dette skønne land. England har en af de mest interessante historier at fortælle, som du kan opleve ved at tage ud og se de forskellige monumenter og seværdigheder, ligesom monarkiet også spiller en vigtig rolle for den engelske turisme.

Udlejning af bil i England

Hvis man vil rundt i hele England på sin ferie, vil det klart være nemmest for en familie at komme rundt i landet, hvis man har en lejebil til rådighed. Du finder billig billeje i England fra flere end hundrede destinationer i hele Storbritannien her på siden. Indtast blot afhentnings og afleveringsstedet for bilen og vores søgemaskine finder udlejningsbilen til den bedste pris.

Seværdigheder

England byder på masser af spændende oplevelser og flotte naturlandskaber. Derudover er det nærmest et must for turister at opleve landets mange kulturrige seværdigheder som for eksempel teatrene og interesserer man sig for sport, har man også mulighed for at komme ind og opleve rundvisninger på nogle af de mange fodboldstadions fra den engelske Premier League.

Hovedstaden London er også en spændende by at gå rundt i, og kan næppe opleves på en enkelt dag. Her anbefales det, at man tager lejebilen til udkanten af London og derfra tager en af busserne fra den engelske busservice “Park and Ride.”

Her på siden kan du finde biludlejning i England ved at bruge vores søgemaskine, som med garanti finder en god og billig lejebil til dig.

England er hyggelige pubs, eksklusiv shopping, fascinerende oldtidskultur med det 4000-5000 år gamle Stonehenge, og det er Shakespeares evige teaterstykker, charmerende små landsbyer, forrevne klippekyster og Londons pulserende liv. England er et kongerige med en lang, blodig og spændende historie, der fletter sig sammen med Danmarks.

Stonehenge, Shakespeare og shopping

England udgør næste to tredjedele af Storbritannien. England er den sydligste del af Storbritannien og grænser mod nord op mod Skotland. Naturen er frodig og varierer meget fra nord til syd. Mod nord findes den barske natur med klippefyldte kyster, der har fascineret forfattere og filmskabere til klassiske historier som Stormfulde højder, og mod syd findes i idylliske enge, parker og skove. Her findes også de små krogede veje, der snor sig gennem små landsbyer, der er som taget ud af Barnaby-krimiserien.
England er kendt for deres universiteter, som for eksempel Oxford, en stor og innovativ musikscene og betydningsfulde forfattere som Virginia Woolf, Rudyard Kipling og selvfølgelig krimiforfatterinden Agathe Christie, som mange kender for figurerne Miss Marple og Hercule Poirot.

Det engelske køkken

Det engelske køkken er meget mere end fish’n chips. Det engelske køkken er inspireret af mange egne og kulturer fra Englands tid som kolonimagt. Det betyder, at du finder et varieret køkken i England. Ud over de trivielle, men dog stadig til tider chamerende pubretter og det moderne engelske køkken, finder du kinesiske og indiske autentiske restauranter af særdeles høj kvalitet.

London – en moderne storby

London er en multietnisk by, hvor man møder en overraskende mangfoldighed, der er med til at afspejle Englands historie. London er et sandt shopping-mekka for mode entusiaster, det er stedet at se og opleve moderne kunst og god musik. Teaterscenen i London er velkendt, og mange af teaterstykkerne spilles igen og igen for eksempel musicals som Lion King, Queen eller Mama Mia. Hvis det mere er det Shakespeareske teater, der trækker, så tag en kort tur op af Themsen til The Globe, som er den gamle Shakespeare scene, der er blevet genopført. Her spilles klassiske Shakespearestykker i det runde teater med frit kig til himlen.

London er også kendt, som stedet for Sir Arthur Conan Doyles berømte detektiv Sherlock Holmes, og man kan opleve hans Baker Street og få guidede ture inspireret af historierne om hans bedrifter.

Stemning

Gadelivet i London er noget for sig selv. Tag en hyggelig eftermiddagstur til Covent Garden og oplev stemningen og gadegøglerne, som nogen gange er af slående høj kvalitet. Også i metroen kan musikanter nydes i de lange gange mellem to subway-linjer.

Læg også vejen forbi Soho, som er Londons Chinatown. Når du er dér, er du ikke i tvivl. Overalt hænger de røde kinesiske lamper, der skaber stemningen sammen med de mange kinesiske restauranter, hvor der serveres autentiske kineske retter. Prøv for eksempel en Dim Sum, som en sen morgenmad eller tidlig frokost.

Hvis byens mange lyde og støj bliver for meget, så gå en tur i Hyde Park eller tag op og se Greenwichmeridianen, og oplev Englands søfartshistorie på de nærliggende museer.

Skal du leje bil i London så husk at der er fire forskellige lufthavne. London City airport, London Stansted lufthavn, London Gatwick airport og så Europas største lufthavn London Heathrow lufthavn.

Find dit England

Ligegyldigt om du er til storbypuls, barsk natur eller idylliske små landsbyer, hvor tiden (næsten) står stille, så finder du det i England. kontakt os og hør mere om England og vores rejsemål.

Billeje i England

Billeje i England er billigt og i søgemaskine fra CarTrawler kan du sammenligne priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber i England. Du kan leje biller i alle store byer og lufthavne i England.

Find den billigste lejebil i England Find Billeje her --> Sammenlign priser her